MINI Countryman

4.2
de Sebastian Toma, Foto: Ciprian Mihai, joi, 1 noiembrie

Tuşă personală

Există tuneri specializaţi pentru fiecare marcă în parte. Pe lângă aceştia, există tunerii generalişti, care modifică mai multe mărci şi tunerii care modifică absolut orice le pică pe mână. Lumea tuningului include şi tunerii oficiali, aprobaţi de constructor alături de tunerii de casă, care oferă pachete dedicate încă din showroom.

În cazul de faţă, vorbim despre gama de accesorii John Cooper Works de la Mini şi de echipamentele care pot fi montate pe Countryman. Exemplarul din imaginile alăturate prezintă o bună parte dintre accesoriile disponibile, iar noi am încercat să aflăm cum ne îmbunătăţesc viaţa în compania lui Countryman. Dacă vă surâde ideea, dar nu vă atrage propunerea din imagini, nu disperaţi! Există accesorii pentru toate gusturile, doar să fie pe "blat" de Mini.

  • slVW_83, joi, 01.11.2012 18:24

    Masinuta de fata se adreseaza unei singure categorii.....celor excentrici sau ma rog.....celor cool, trandy sau fansy!

  • C-G-C, vineri, 02.11.2012 07:53

    A se remarca amplasarea comenzilor pt. geamurile electrice fata/spate pe consola centrala :D (chiar daca la Mini se doreste imitarea comenzilor din cockpit-ului unui avion) P.S.: Astfel de masini sunt iconice. Ori iti plac, ori ba. Mie personal mi se par pline de personalitate, masini cu care iesi foarte usor in evidenta. Ma bucur ca ati avut la dispozitie o cutie manuala, v-ati putut bucura de masina. Eu cand am condus Cooper avea automata si cutia de viteze mi s-a parut execrabila. In rest nu pot sa spun decat ca este o masina in care te simti special :)

  • George, joi, 08.11.2012 17:44

    Ai foarte mare dreptate C.G.C