VW vrea să reducă numărul angajaților din Slovacia pentru mai multă “eficiență”: 14.000 de oameni lucrează la uzina din Bratislava, cea mai mare din țară

de Paul Cosma
Marti, 29.01.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen vrea reducerea numărului de angajați de la fabrica din Bratislava, ca parte dintr-un plan de mărire a eficienței. Aproximativ 14.000 de oameni lucrează pentru VW la cea mai mare fabrică auto din Slovacia.

Volkswagen pregătește un proces de restructurare pentru una dintre cele mai mari fabrici pe care le deține în Europa.

Nemții vor să reducă numărul angajaților și turele de producție la uzina din Bratislava, totul pentru un plan care să aducă mai multă “eficiență”. Volkswagen are circa 14.000 de angajați în Bratislava, la cea mai mare fabrică auto din Slovacia, însă nu a spus câți dintre ei vor fi disponibilizați.

Deși numărul angajaților va scădea, uzina va continua să funcționeze în același ritm datorită creșterii capacității tehnice a liniilor de producție.

Măsura face parte dintr-un plan VW prin care nemții vor o creștere de 30% a eficienței fabricilor până în 2025, iar fondurile obținute să fie investite în dezvoltarea mașinilor electrice.

La fabrica din Bratislava sunt produse modele precum  VW Touareg, Audi Q7, Porsche Cayenne, VW Up sau Skoda Citigo.

Via Automotive News

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru