VW: “Vânzările lui ID.3 nu vor fi afectate de problemele la software”

de Paul Cosma
Luni, 13.01.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a anunțat că problemele tehnice cu software-ul lui ID.3 nu vor afecta vânzările modelului electric. Nemții susțin că vor respecta planul inițial, iar Volkswagen ID.3 va fi pus în vânzare în vara acestui an.

Presa din Germania a scris recent că Volkswagen a întâmpinat unele dificultăți în producția modelului electric ID.3. Circa 20.000 de unități ar fi fost construite fără un “software complet”, iar inginerii ar urma să rezolve problemele post-producție, dar cu costuri suplimentare.

Producătorul a dat asigurări că problemele apărute nu vor întârzia lansarea pe piață a lui ID.3: “Instalarea unei noi arhitecturi software este o provocare ce poate conduce la dificultăți sau întârzieri, însă ne ocupăm de această problemă. Planul inițial rămâne în picioare: lansarea lui ID.3 va avea loc în vara lui 2020.

În noiembrie 2019, Volkswagen a început la uzina de la Zwickau (Germania) producția hatchback-ului electric ID.3, care primise peste 35.000 de pre-comenzi până la vremea respectivă. Uzina germană va atinge o producție de 100.000 de unități în anul 2020.

În plus, începând din 2021, producția anuală va crește la 330.000 de unități, astfel că Zwickau va deveni cea mai mare uzină de producție pentru mașini electrice din Europa.

Via Automotive News

Comentarii (8)

  • Astia sunt de belea cu softurile, cum adica era incomplet ? Au ramas doar amatori pe acolo ?
    20 4
  • 2 posibile variante pentru aceasta greseala:

    - Head of developmnet catre angajati: Hai repede, repede, sa le dam la fraierii care au facut precomezi, radiatorul (in graba mai uiti una alta, nu te poti gandi la toate)

    - Head of developmnet catre angajati: Ba nebunilor, asta e electrica, nu-i mai trebuie maimuta!!! Scoateti softul de pe ea... :)))))))))))
    17 10
  • netam-nissan
    complet e poate varianta de ferentari ca sa si mangleasca ceva curent fara bagat in priza
    24 1
  • https://www.automarket.ro/stiri/tesla-va-produce-model-3-si-model-y-la-uzina-de-langa-berlin-productia-va-95545.html

    hotarati-va cine va face mai multe electrice in europa
    15 3
  • andrei
    astept masinile de calitate facute de AHa. la cum pune problema pare ca merge cu caruta zi de zi. s-o crezi tu ca asa se gandeste la nivelul ala.
    5 7
  • Bravo VW ! Esti pe drumul cel bun.
    Grupul VW deja are mai multi hibrizi si electrice.
    Sunt si foarte frumoase si fiabile modele lor
    5 17
  • 20 000 de masini care au nevoie de un update de soft facut manual.Oare cum vor face asta,iti cumperi masina iar inainte sa ti-o ridici din showroom vine un soarece de biblioteca cu laptopul sub brat si se infige la obd2 ul ei?
    10 5
  • @skoda
    Frumoase ca Oana Roman si fiabile ca bateriile 777
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru