Volkswagen vrea să reducă salariile pentru 80.000 de angajați din Germania: măsură valabilă până pe 3 aprilie

de Paul Cosma
Miercuri, 25.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Grupul Volkswagen vrea să implementeze un program de lucru mai scurt pentru angajații din Germania, după ce fabricile au fost închise temporar. Astfel, măsura valabilă până pe data de 3 aprilie presupune că angajații vor primi salarii reduse.

Brandurile din grupul Volkswagen vor reduce salariile angajaților pentru o scurtă perioadă, în contextul pandemiei de coronavirus, astfel încât să reducă nivelul costurilor.

Vor fi afectați circa 80.000 de angajați care lucrează în fabricile din Germania, în urma unui program mai scurt de lucru. Angajații vor primi salarii reduse, plătite parțial și de statul german, măsura fiind valabilă până pe 3 aprilie.

Un membru din board-ul VW a spus că situația generată de COVID-19 produce “tulburări mai grave” decât criza financiară din 2008-2009.

Volkswagen a închis temporar fabricile din Europa, în timp ce nemții se pregătesc să repornească gradual unitățile de producție din China.

Via Automotive News

Comentarii (2)

  • Cu o mana a dat cu alta a luat!
    4 0
  • Fara alehas
    :))) made in germany e doar pretul, apoi va asteptam in service.
    Super ! (afacere).
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru