Volkswagen prelungește suspendarea producției din Germania: fabrici închise până pe 9 aprilie

de Paul Cosma
Vineri, 27.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Grupul Volkswagen a prelungit perioada de suspendare a producției din Germania, cu patru zile, până pe 9 aprilie, din cauza pandemiei de coronavirus, ca răspuns la “cererea scăzută și problemele pe lanțul de aprovizionare”.

Volkswagen anunță că toate fabricile grupului se pregătesc “intensiv” pentru reluarea producției, însă, în același timp, nemții au luat măsura ca uzinele să fie închise pentru o perioadă suplimentară.

Suspendarea producției din Germania va fi prelungită cu 4 zile, până în data de 9 aprilie, din cauza cererii scăzute și a problemelor pe lanțul de aprovizionare.

“Vrem să ne folosim de experiența dobândită în situația din China, acolo unde aproape toate fabricile au reluat producția, iar piața dă semne că își revine la normal,” a declarat Andreas Tostmann, directorul de producție al brandului VW.

Volkswagen a reiterat că a luat măsuri pentru asigurarea lichidității și pentru continuarea unor proiecte precum lansarea modelului electric ID3, precum și pentru asigurarea stocului de baterii pentru mașini electrice.

Via Automotive News

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru