Volkswagen a început producția lui T-Roc Cabrio: SUV-ul este asamblat la uzina din Osnabruck

de Cornel Șocariciu
Joi, 05.12.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen T-Roc Cabrio a intrat pe linia de asamblare a fabricii din Osnabruck, Germania. SUV-ul cu plafon soft-top va fi disponibil doar cu motoare pe benzină.

În luna august, Volkswagen a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul T-Roc Cabrio. SUV-ul producătorului german este echipat cu un plafon de tip soft-top care poate fi ridicat sau coborât în doar 9 secunde până la viteze de 30 km/h.

Acum, oficialii Volkswagen au anunțat că noul T-Roc Cabrio a intrat pe linia de asamblare a fabricii din Osnabruck, Germania.

"La uzina din Osnabruck avem tradiție în ceea ce privește producția modelelor cabrio. Întreaga echipă este mândră că aici va fi asamblat singurul model cabrio din actuala gamă Volkswagen", a declarat Jorg Muller, purtătorul de cuvânt al echipei din Osnabruck.

La uzina din Osnabruck mai sunt produse modelele Volkswagen Tiguan și Porsche Cayman.

Pentru moment, Volkswagen T-Roc Cabrio va fi disponibil doar cu motorizări pe benzină. Clienții vor avea de ales fie motorul de un litru și 115 CP, fie propulsorul de 1.5 litri cu 150 CP.

Comentarii (3)

  • Utilitatea unui suv cabrio e fix ca furazolidonul luat in cazul unui AVC.
    12 2
  • @tatraurs
    assat ramane de vazut, vanzarile vor decide....
    3 2
  • Adrian
    @Tatraurs
    Nu gandesti ca un om de vanzari, de marketing. Utilitatea acestei masini este de a creste imaginea de marca, de ca crea discutii despre VW, de a-l arata cu degetul pe strada si de a genera vanzari pentru restul modelelor utile din gama. La fel e si cu BMW M2 competition sau CSV sau cum s-o numi.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru