Volkswagen a început producția lui T-Roc Cabrio: SUV-ul este asamblat la uzina din Osnabruck

Publicat joi, 05.12.2019 10:15 de Cornel Șocariciu

Volkswagen T-Roc Cabrio a intrat pe linia de asamblare a fabricii din Osnabruck, Germania. SUV-ul cu plafon soft-top va fi disponibil doar cu motoare pe benzină.

În luna august, Volkswagen a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul T-Roc Cabrio. SUV-ul producătorului german este echipat cu un plafon de tip soft-top care poate fi ridicat sau coborât în doar 9 secunde până la viteze de 30 km/h.

Acum, oficialii Volkswagen au anunțat că noul T-Roc Cabrio a intrat pe linia de asamblare a fabricii din Osnabruck, Germania.

"La uzina din Osnabruck avem tradiție în ceea ce privește producția modelelor cabrio. Întreaga echipă este mândră că aici va fi asamblat singurul model cabrio din actuala gamă Volkswagen", a declarat Jorg Muller, purtătorul de cuvânt al echipei din Osnabruck.

La uzina din Osnabruck mai sunt produse modelele Volkswagen Tiguan și Porsche Cayman.

Pentru moment, Volkswagen T-Roc Cabrio va fi disponibil doar cu motorizări pe benzină. Clienții vor avea de ales fie motorul de un litru și 115 CP, fie propulsorul de 1.5 litri cu 150 CP.

  • Tatraurs, joi, 05.12.2019 10:31

    Utilitatea unui suv cabrio e fix ca furazolidonul luat in cazul unui AVC.

  • @tatraurs, joi, 05.12.2019 12:50

    assat ramane de vazut, vanzarile vor decide....

  • Adrian, vineri, 06.12.2019 10:11

    @Tatraurs Nu gandesti ca un om de vanzari, de marketing. Utilitatea acestei masini este de a creste imaginea de marca, de ca crea discutii despre VW, de a-l arata cu degetul pe strada si de a genera vanzari pentru restul modelelor utile din gama. La fel e si cu BMW M2 competition sau CSV sau cum s-o numi.