Viitorul BMW Seria 4 Gran Coupe va avea versiune de performanță: lansarea lui M4 Gran Coupe este programată pentru 2022

de Cornel Șocariciu
Luni, 11.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW Seria 4 Gran Coupe este cea mai populară caroserie din gama Seria 4, motiv pentru care producătorul german ar urma să introducă și o versiune de performanță M4 Gran Coupe. Lansarea acesteia este programată pentru 2022.

La finalul lunii trecute, BMW a publicat primele imagini cu prototipul viitorului Seria 4 (foto). Modelul producătorului german ar urma să fie prezentat în luna iulie și va fi disponibil în versiuni coupe, cabrio și Gran Coupe.

Totodată, producătorul bavarez va oferi și versiuni de performanță M4. Acum, surse apropiate companiei spun că BMW are în plan lansarea unui M4 Gran Coupe (premieră pentru această versiune de caroserie).

Modelul ar urma să fie prezentat în 2022 și va prelua motorizarea pregătită de nemți pentru versiunile coupe și cabrio. În aceste condiții, rivalul lui Audi RS5 Sportback va fi echipat cu motorul pe benzină de 3.0 litri cu șase cilindri care, în versiunea de bază, poate dezvolta 480 de cai putere. Pe versiunile Competition, unitatea pe benzină livrează 510 cai putere.

Aceleași surse spun că oficialii BMW au decis să vină pe piață cu M4 Gran Coupe datorită vânzărilor bune înregistrate de această versiune de caroserie.

Circa 50% dintre clienții care au cumpărat un Seria 4 au mizat pe varianta Gran Coupe, iar în SUA și China acest tip de caroserie este unul foarte popular.

Via | Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru