Viitoarea generație Nissan Qashqai va avea și versiuni hibrid: SUV-ul compact va debuta în 2020

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 04.12.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
O nouă generație Nissan Qashqai va fi lansată spre finalul anului viitor. Producătorul nipon promite atât modificări de ordin estetic, cât și îmbunătățiri în dreptul tehnologiilor de la interior. Gama de motorizări va include și versiuni hibrid.

Nissan Qashqai este unul dintre modelele care a deschis apetitul publicului european pentru SUV-uri. Actuala generație a fost prezentată în 2013, iar anul trecut, SUV-ul producătorului nipon a primit un facelift consistent.

Între timp, inginerii și designerii Nissan pregătesc o nouă generație Qashqai. Conform primelor rapoarte, modelul ar urma să fie expus în premieră la finalul anului viitor. Japonezii pregătesc un design modificat, un interior plin de tehnologii moderne și versiuni hibrid.

Oficialii Nissan au declarat în urmă cu câteva luni că viitoarea generație Qashqai nu va avea versiune electrică. Pentru publicul aflat în căutarea unui SUV electric, japonezii vor dezvolta un model complet nou.

Pentru viitoarea generație Nissan Qashqai, inginerii vor miza pe o variantă îmbunătățită a platformei CMF. În aceste condiții, japonezii spun că vor pregăti atât o versiune echipată cu sistemul ePower, cât și o variantă cu sistemul plug-in hybrid disponibil în gama Mitsubishi.

În aceste condiții, surse apropiate companiei spun că Nissan ar urma să renunțe complet la motorizările diesel.

Via | Auto Express

Comentarii (1)

  • ACE - Craiova
    Cei de la NISSAN speram sa aiba - in continuare - idei excelente....aidoma fratilor de grup (RENAULT si MITSUBISHI).
    Daca se va intampla insa un Brexit dur, vanzarile o vor lua la vale, fara nici cea mai mica indoiala....
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru