Prima imagine teaser cu viitorul Rolls-Royce Ghost: modelul britanic va fi lansat în toamnă

de Cornel Șocariciu
Luni, 27.07.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Rolls-Royce a publicat prima fotografie teaser care anunță noua generație Ghost. Pentru moment, britanicii scot în evidență silueta viitroului model, urmând ca debutul acestuia să aibă loc în toamnă.

Rolls-Royce pregătește o nouă generație Ghost, iar recent, producătorul britanic a demarat campania de promovare. Pentru moment, oficialii Rolls-Royce au publicat o singură imagine teaser cu silueta viitorului Ghost, însă au menționat că în perioada următoare vor lansa patru animații scurte care vor scoate în evidență cele mai importante caracteristici ale noii generații.

În același timp, Torsten Müller-Ötvös, CEO-ul Rolls-Royce, a pregătit și câteva informații referitoare la viitorul Ghost. Modelul a fost dezvoltat pornind de la o platformă nouă, iar inginerii, tehnicienii și designerii au ținut cont și de părerile actualilor clienți.

Viitorul Ghost va fi un model 100% nou, iar dezvoltarea acestuia a început în urmă cu cinci ani în cadrul centrului din Goodwood.

"Noul Ghost va fi cea mai pură expresie a ceea ce înseamnă Rolls-Royce. Distilează elementele cheie ale mărcii într-un produs frumos, minimalist, dar extrem de complex. Va fi în armonie cu nevoile clienților și cred că va fi un model adaptat perfect acestei perioade", a declarat CEO-ul companiei britanice.

Comentarii (3)

  • netam-nissan
    abia il asteptam dar va rog io rols-rois nu il scoateti pina la craciun ca abia atunci iau al 13-lea salar.
    10 1
  • oare...
    o sa fie electric?
    eu asa inteleg din exresia "model adaptat perfect acestei perioade"
    4 5
  • Off,urate jante are si nici clantele de la usi nu mi se par prea ok.
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru