Oficial: viitorul Mercedes-AMG GT Black Series va avea 730 de cai putere

de Cornel Șocariciu
Marti, 14.07.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-AMG GT Black Series va fi prezentat în 15 iulie. Oficialii producătorului german au publicat o nouă imagine teaser și au anunțat că motorul V8 va dezvolta 730 de cai putere.

În urmă cu doar câteva zile, Mercedes-Benz a publicat un scurt clip cu viitorul Mercedes-AMG GT Black Series. Spotul pregătit de nemți a fost publicat la scurt timp după ce o serie de imagini cu noul supercar "au scăpat" pe internet.

De asemenea, la începutul săptămânii trecute, Fastabast, una dintre companiile care oferă servicii de tip Ring Taxi (tururi rapide pe circuitul de la Nurburgring), a publicat o serie de informații neoficiale referitoare la performanțele viitorului AMG GT Black Series.

Acum, oficialii producătorului german oferă primele detalii referitoare la viitorul AMG GT Black Series. Modelul va fi echipat cu o versiune specială a motorului V8 biturbo de 4.0 litri, iar conform oficialilor din Affalterbach, unitatea va livra 730 de cai putere. În prezent, cea mai puternică variantă poartă indicativul AMG GT R și dezvoltă dezvoltă 585 CP și 700 Nm.

În același timp, oficialii Mercedes-Benz au anunțat că prezentarea noului AMG GT Black Series va avea loc în 15 iulie în cadrul unui eveniment online.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru