Lamborghini a prezentat noua versiune Huracan Evo Spyder RWD: 610 CP și 0-100 km/h în 3.5 secunde pentru supercar-ul cu roți motrice spate

de Cornel Șocariciu
Joi, 07.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini a publicat primele imagini și detalii referitoare la versiunea cu roți motrice spate a lui Huracan Evo Spyder. Supercar-ul cu plafon retractabil dezvoltă 610 CP și accelerează de la 0 la 100 km/h în 3.5 secunde.

La începutul anului, Lamborghini a prezentat noul Huracan Evo RWD, versiunea cu roți motrice a celui mai mic supercar din gama constructorului italian. Acum, Huracan Evo Spyder, varianta cu plafon retractabil, poate fi comandată în versiune cu roți motrice spate.

La fel ca în cazul coupe-ului, noul Huracan Evo Spyder RWD este echipat cu motorul V10 de 5.2 litri care oferă 610 cai putere la 8.000 rpm (cu 30 CP mai puțin comparativ cu versiunea echipată cu tracțiune integrală) și 560 Nm la 6.500 rpm.

Resursele unității pe benzină sunt gestionate o transmisie automată cu șapte rapoarte, iar conform oficialilor din Sant'Agata Bolognese, Huracan Evo Spyder RWD poate accelera de la 0 la 100 km/h în 3.5 secunde (3.1 secunde în cazul versiunii cu tracțiune integrală).

Repriza 0-200 km/h se desfășoară în 9.3 secunde, iar viteza de top anunță de producătorul italian este de 324 km/h.

Plafonul retractabil pregătit de Lamborghini pentru Huracan Evo Spyder RWD poate fi ridicat sau coborât în 17 secunde până la viteze de 50 km/h.

Plafonul soft-top va fi disponibil în mai multe nuanțe, iar jantele de 19 inch vor fi disponibile standard. Opțional, clienții vor putea alege jante cu diametrul de 20 de inch.

Conform oficialilor Lamborghini, livrările noului Huracan Evo Spyder RWD vor începe în vara acestui an, iar prețul de pornire pentru piața din Europa va fi de 175.838 de euro fără taxe.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru