Goodwood Festival of Speed a fost amânat: noua dată va fi anunțată în următoarele săptămâni

de Cornel Șocariciu
Joi, 26.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Organizatorii Goodwood Festival of Speed au anunțat că evenimentul din acest an se amână din cauza pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2. Inițial, ediția cu numărul 27 era programată pentru intervalul 9 - 12 iulie.

Goodwood Festival of Speed este un eveniment unic în lumea auto. Festivalul desfășurat pe domeniul Lordului March a ajuns la ediția cu numărul 27, însă organizatorii au decis amânarea evenimentului din cauza pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2.

Inițial, ediția din acest an a Goodwood Festival of Speed a fost programată pentru intervalul 9 - 12 iulie. Conform oficialilor care se ocupă de organizarea evenimentului din Marea Britanie, noul interval pentru desfășurarea festivalului va fi anunțat în următoarele săptămâni.

"În ultimele săptămâni am muncit din greu și i-am implicat pe toți cei care se află în echipa de organizare pentru a lua o decizie cu privire la ediția din acest an a Goodwood Festival of Speed. Din cauza pandemiei de coronavirus și datorită faptului că încă nu știm dacă situația se va îmbunătăți până la jumătatea lunii iulie, am decis să amânăm festivalul", a declarat Ducele de Richmond (cunoscut și ca Lord March).

Cel mai probabil, britanicii vor muta Goodwood Festival of Speed spre finalul verii sau chiar începutul sezonului de toamnă.

Așa cum era normal, organizatorii au anunțat că biletele care au fost deja achiționate rămân valabile.

"Sunt vremuri grele, dar vor trece, și deja încercăm să ne gândim cât de interesant va fi să vă întâmpinăm pe toți la Goodwood pentru ceea ce ar putea fi unul dintre cele mai mari evenimente de până acum", a completat Ducele de Richmond.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru