Salonul Auto de la Frankfurt se mută la Munchen: evenimentul va avea un nou format și va fi organizat în septembrie 2021

de Paul Cosma
Miercuri, 04.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Salonul Auto de la Frankfurt va fi mutat la Munchen din 2021, după cum a anunțat asociația industriei auto din Germania. Evenimentul va avea un nou format și va fi organizat în septembrie 2021. Pentru drepturile de organizare s-au mai luptat Berlin și Hamburg.

Scăderea de popularitate a saloanelor auto este evidentă în ultimul deceniu, constructorii preferând să-și expună noile modele mai degrabă la evenimente proprii.

Una dintre victimele acestui trend este Salonul Auto de la Frankfurt, cu o tradiție ce datează din 1951. Asociația Industriei Auto din Germania (VDA) a anunțat recent că salonul auto nu va mai fi organizat la centrul de expoziții Messe Frankfurt, ci va fi mutat într-un alt oraș, începând din 2021.

Acum, VDA a anunțat oficial că Munchen este orașul care va fi următoarea gazdă a salonului, după o finală cu Berlin și Hamburg. Nemții spun că evenimentul va avea un nou format și va deveni o platformă de mobilitate, fiind programat pentru septembrie 2021.

Contractul dintre VDA și autoritățile din Frankfurt a expirat anul trecut, iar asociația a decis să întrerupă o tradiție de aproape 70 de ani.

Via Automotive News

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru