Un nou teaser video cu viitoarea generație Seat Leon: modelul constructorului spaniol va fi prezentat în 28 ianuarie

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 22.01.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Seat a publicat un nou teaser video care anunță lansarea noii generații Leon. Modelul de clasă compactă va fi prezentat în 28 ianuarie, iar spaniolii pregătesc atât îmbunătățiri estetice, cât și modificări consistente pentru interior.

SEAT continuă campania de promovare dedicată noii generații Leon. De această dată, oficialii producătorului spaniol au pregătit un scurt teaser video care a fost publicat pe contul internațional de Facebook.

Noul teaser video lansat de Seat scoate în evidență atât bagheta luminoasă care unește cele două stopuri, cât și noile lumini dinamice de semnalizare.

Conform rapoartelor publicate până acum, noua generație Leon va primi modificări generoase atât la exterior, cât și la nivelul habitaclului. Interiorul va fi unul puternic inspirat de cel al noii generații Volkswagen Golf. Clienții vor putea comanda un instrumentar digital de bord și un ecran central de dimensiuni generoase, ambele urmând să fie "unite" cu un suport vitrat.

Din pachetul pentru interior nu vor lipsi nici noul selector de viteze care a debutat pe Golf și nici sistemul de iluminare ambientală cu mai multe nuanțe.

La fel ca până acum, Seat Leon va fi disponibil atât cu motoare diesel, cât și cu unități pe benzină, însă odată cu noua generație, modelul de clasă compactă va putea fi comandat și în versiuni plug-in hybrid (204 CP și 245 CP).

Fanii versiunilor de performanță vor găsi în oferta spaniolilor și varianta Cupra Leon.

Prezentarea noii generații Seat Leon va avea loc în 28 ianuarie. 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru