Primul teaser pentru Cupra Leon Competicion: modelul de competiții va fi bazat pe noua generație Leon, care va fi prezentată în 28 ianuarie

de Daniel Popescu, Foto: Cupra
Joi, 26.12.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cupra, brandul de performanță al Seat, a publicat un teaser cu Leon Competicion, modelul de competiții care va fi bazat pe noua generație Leon, care urmează să fie prezentată în 28 ianuarie.

Competiția de turisme TCR, care a luat naștere după fuziunea dintre Campionatul Mondial de Turisme și competiția European Touring Car Cup în 2018, va avea la start inclusiv un model de competiție dezvoltat de Cupra.

Brandul de performanță al constructorului spaniol Seat a publicat un teaser cu Leon Competicion, modelul pe care îl va utiliza în competiție începând din sezonul viitor. Teaserul pentru Cupra Leon Competicion oferă o perspectivă asupra stopurilor și a semnăturii luminoase a acestora.

Noul model de competiție va avea la baza viitoarea generație Seat Leon, care va fi prezentată în 28 ianuarie. De altfel, spaniolii au publicat recent un prim teaser video cu noul Leon, care a scos în evidență în special farurile.

Pentru moment, Cupra nu a publicat informații tehnice pentru Leon Competicion, însă a menționat existența unui motor "optimizat" cu capacitatea de 2.0 litri.

Cu ocazia prezentării teaserului, Cupra a deschis și pre-comenzile pentru Leon Competicion, iar în prima fază vor fi disponibile doar 10 unități.

Clienții se pot înscrie pe o listă de așteptare, iar primele unități vor fi livrate din aprilie 2020.

Via Cupra

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru