Prima imagine teaser cu viitorul Toyota Yaris GR-4: Hot Hatch-ul niponilor va avea tracțiune integrală și va fi expus în 17 noiembrie

de Cornel Șocariciu
Joi, 07.11.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota a publicat o imagine teaser cu viitorul Hot Hatch Yaris GR-4. Modelul va fi expus în Australia în 17 noiembrie și va fi echipat cu un sistem de tracțiune integrală.

În urmă cu doi ani, Toyota publica primele imagini și detalii cu versiunea Yaris GRMN. Hot Hatch-ul producătorului japonez a fost echipat cu un motor de 1.8 litri supraalimentat cu compresor mecanic capabil să ofere 212 CP și 250 Nm.

Toyota Yaris GRMN a fost gândit ca o ediție limitată, iar publicul din Europa a primit doar 400 de unități.

Acum, Toyota pregătește o versiune mult mai apropiată de modelul Yaris WRC, mașina folosită de niponi în cadrul Campionatului Mondial de Raliuri. Hot Hatch-ul dezvoltat de divizia Gazoo Racing va purta numele de GR-4 și, spre deosebire de Yaris GRMN, va fi echipat cu un sistem de tracțiune integrală.

Conform oficialilor Toyota, noul Yaris GR-4 va fi prezentat publicului în cadrul Raliului Australiei, ultima etapă a Campionatului Mondial de Raliuri. Mai precis, modelul niponilor va fi prezentat în 17 noiembrie înaintea Power Stage-ului Wedding Bells (ultima probă a raliului din Australia).

Pentru moment, nu există detalii cu privire la motorizarea folosită de niponi.

În cazul versiunii de competiție Yaris WRC, japonezii mizează pe un motor turbo de 1.6 litri capabil să ofere 380 de cai putere și 425 Nm.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru