Primul teaser cu conceptul electric pregătit de Lexus: prezentarea oficială va avea loc în 23 octombrie

de Daniel Popescu
Joi, 10.10.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lexus a publicat un teaser cu conceptul electric pe care îl va dezvălui în 23 octombrie cu ocazia Salonului Auto de la Tokyo.

Constructorii japonezi vor profita de Salonul Auto de la Tokyo de la sfârșitul lunii octombrie pentru a prezenta o serie de concepte și modele, iar Lexus nu face excepție de la această regulă.

Conform unui anunț recent, producătorul nipon urmează să prezinte publicului primul său concept electric, iar acum a publicat un teaser sub forma unui clip video de numai două secunde. Clipul scoate în evidență o mică parte a caroseriei și forma semnăturii blocurilor optice, însă acestea sunt singurele detalii menționate.

"Lexus va prezenta în premieră un concept electric la Salonul Auto de la Tokyo. Pe baza tehnologiilor avansate precum electrificarea și sistemele autonome, conceptul electric oferă o viziune pentru viitorul Lexus", precizează japonezii într-un scurt comunicat de presă.

Cel mai probabil, prezentarea oficială va avea loc în 23 octombrie, în prima zi a Salonului Auto de la Tokyo.

Lexus nu a furnizat detalii tehnice, însă este posibil ca noul concept să fie dezvoltat pe noua platformă e-TNGA dezvoltată de compania-mamă Toyota. De altfel, Toyota a anunțat un plan ambițios pentru lansarea a nu mai puțin de 10 modele electrice până la jumătatea deceniului viitor, în ciuda faptului că până de curând a mizat exclusiv pe tehnologiile hibride.

De asemenea, Toyota a confirmat că va lansa în 2020 o nouă generație a modelului electric alimentat cu hidrogen Mirai.

Via Lexus

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru