Noi detalii despre SUV-ul Lynk&Co 01: prezentarea va avea loc în 2020 la Amsterdam

Publicat luni, 07.10.2019 15:15 de Daniel Popescu

Producătorul chinez Lynk&Co va prezenta noul SUV 01 pentru piața europeană în cursul anului 2020, iar evenimentul va avea loc la Amsterdam, un oraș recunoscut pentru "fobia" față de mașini.

Lynk&Co, brandul auto lansat de constructorul chinez Geely care deține și Volvo, a anunțat o serie de detalii despre lansarea celui de-al treilea model din gamă.

SUV-ul Lynk&Co 01 urmează să fie prezentat în cursul anului 2020, iar evenmentul va avea loc la Amsterdam. Locul nu a fost ales întâmplător, în contextul în care orașul olandez este recunoscut pentru "fobia" față de mașini.

"Amsterdam este un oraș plin de tehnologie cunoscut pentru faptul că urăște mașinile. Credem că, dacă începem aici, putem demonstra că vehiculele noastre corespund cerințelor șoferilor de astăzi. Când vom face lansări și în alte orașe europene vom avea deja o experiență grozavă pe care să ne bazăm", spun oficialii Lynk&Co.

SUV-ul Lynk&Co 01 va fi disponibil într-o versiune hibridă și o variantă plug-in hybrid, iar până în prezent constructorul a oferit deja o serie de imagini cu conceptul acestui model. Până în prezent, chinezii au dezvăluit deja o versiune de pre-producție pentru un alt SUV, care a primit numele 02, dar și pentru sedanul 03.

În ciuda numelui mai puțin inspirat pentru consumatorii europeni, Lynk&Co anunță o serie de servicii și facilitați interesante, iar cele mai interesante servicii sunt garanția pe viață și traficul gratuit de date în mașină. Clienții vor avea posibilitatea să cumpere mașinile online, să achiziționeze un abonament lunar cu diverse opțiuni sau să cumpere diverse servicii cu livrare la domiciu.

În plus, va exista și un serviciu de car-sharing, prin care proprietarul va putea câștiga bani atunci când nu folosește propria mașină.

Via Caradisiac