Hyundai prezintă conceptul 45: prototipul anunță direcția de design pentru viitoarele modele electrice ale constructorului

de Paul Cosma
Marti, 10.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Conceptul Hyundai 45, prezentat la Frankfurt, anunță direcția de design pentru viitoarele modele electrice ale constructorului asiatic. Prototipul a fost inspirat de un alt vehicul dezvăluit de Hyundai în anii 70, respectiv Pony Coupe Concept.

Hyundai a anunțat spre finalul lunii august că va prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt un concept cu numele Hyundai 45 ca omagiu pentru Pony, primul model de serie al constructorului din Coreea de Sud, care a fost lansat pe piață cu aproape 45 de ani în urmă, în 1975.

Hyundai 45 a fost acum dezvăluit în mod oficial, iar acest concept electric este un indicator pentru direcția de design a viitoarelor modele cu emisii zero de la Hyundai.

Constructorul spune că a dorit să elimine liniile complexe pentru a oferi un design minimalist, care “să combine moștenirea cu viziunea”.

La exterior, Hyundai a montat LED-uri în partea de jos a portierei care să indice gradul de încărcare a bateriilor pentru ca șoferul să poată estima autonomia încă înainte de a se urca la volan.

Pachetul de baterii a fost dispus pe toată suprafața podelei, astfel încât spațiul interior să fie cât mai generos. Materialele folosite în habitaclu sunt lemnul, stofa și pielea, pentru o “atmosferă caldă” care să accentueze senzația de interior spațios.

Deocamdată, Hyundai nu oferă detalii tehnice cu privire la autonomie, capacitatea acumulatorilor sau puterea motorului electric al conceptul 45.

Via Hyundai

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru