Primele teasere cu Bentley EXP 100 GT: conceptul britanic va fi expus în 10 iulie și marchează centenarul companiei

de Cornel Șocariciu
Luni, 01.07.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley a publicat primele teaser cu viitorul concept EXP 100 GT. Prototipul va avea emisii zero și va fi echipat cu tehnologii avansate de conducere autonomă. Prezentarea este programată în 10 iulie.

În 10 iulie 2019 Bentley aniversează 100 de ani de la înființarea companiei. Pentru a sărbători cum se cuvine anul centenarului, producătorul britanic a pregătit o serie de suprize pentru fanii mărcii.

Pe lista noutăților se numără și conceptul EXP 100 GT. Noul prototip reprezintă un preview la nivel estetic al viitoarelor modele Bentley și integrează, în același timp, o serie de sisteme care își vor face apariția pe mașinile de serie pe care le va dezvolta producătorul britanic în următorii ani.

Pentru moment, Bentley a pregătit o imagine și un scurt teaser video care anunță lansarea din 10 iulie. În ceea ce privește detaliile, oficialii companiei au afirmat că noul EXP 100 GT va fi un concept cu emisii zero și cu tehnologii avansate de conducere autonomă, restul informațiilor urmând să fie anunțate în momentul prezentării. Conform unor surse apropiate companiei, sistemul de propulsie pregătit de Bentley va fi unul pe bază de pile de combustie cu hidrogen.

Anul acesta, fanii Bentley au avut parte de mai multe surprize pregătite de oficialii companiei.

Britanicii au lansat o carte aniversară, un ceas special dezvoltat în colaborare cu Breitling, iar divizia Bentley Home a pregătit și câteva piese de mobilier. În plus, fanii au făcut cunoștință cu noul Flying Spur, dar și cu ediția specială Continental GT Cabrio Number 1 by Mulliner.

O serie de surprize îi vor aștepta și pe fanii care săptămâna aceasta vor fi prezenți la Goodwood Festival of Speed. Bentley va expune 30 de modele speciale pe domeniul Lordului March.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru