Audi Q7 facelift, poze și detalii oficiale: interior nou, direcție integrală și motorizări îmbunătățite

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 26.06.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a prezentat Q7 facelift. SUV-ul producătorului german a primit mici modificări estetice, un interior nou, un sistem de direcție integrală și motorizări îmbunătățite. După lansarea din septembrie, nemții vor prezenta și o variantă plug-in hybrid.

Audi a publicat primele imagini și detalii referitoare la Q7 facelift. SUV-ul producătorului german a trecut printr-o serie de modificări estetice, a primit un interior nou cu elemente preluate de pe modelele recent lansate, dar și motorizări îmbunătățite.

Conform oficialilor Audi, Q7 facelift va fi lansat pe piața din Europa la jumătatea lunii septembrie.

Audi Q7 facelift: date esențiale

● Designerii Audi au pregătit câteva modificări estetice pentru Q7 facelift. Grila frontală dispune acum de elemente poziționate vertical și integrează accesorii cromate. De asemenea, prizele de aer sunt mai generoase, iar farurile vor putea fi comandate și în versiunea HD Matrix LED. Spoilerul frontal a fost și el ușor restilizat, iar pachetul exterior S Line propune un splitter special. În partea din spate, designerii propun o bandă cromată care unește cele două stopuri, un difuzor cu design ușor schimbat și terminații noi pentru sistemul de evacuare. 

● Audi spune că a îmbunătățit comportamentul dinamic oferit de Q7 facelift.

Pe lista opționalelor, clienții vor găsi bare stabilizatoare active și o suspensie pneumatică. Standard, nemții oferă sistemul de tracțiune integrală quattro. 

● În plus, Audi Q7 facelift va putea fi comandat cu un sistem de direcție integrală. La viteze mici, roțile de puntea spate vor vira în direcția opusă celor de pe puntea față cu până la 5 grade. La viteze mari, pentru un plus de stabilitate, roțile spate vor vira în aceeași direcție cu roțile față. Cei care vor comanda pachetul S Line vor primi o suspensie ceva mai rigidă, iar garda la sol va fi cu 15 mm mai mică comparativ cu cea oferită de versiunile cu suspensie pneumatică.

● Audi Q7 facelift are o lungime de 5.063 de mm, cu 11 mm mai mult față de versiunea veche. Mulțumită acestei modificări, nemții spun că au îmbunătățit și spațiul oferit la interior. Pentru versiunea cu cinci locuri, volumul portbagajului variază de la 865 de litri până la 2.050 de litri, în funcție de poziția scaunelor din spate. Standard, Q7 facelift va fi oferit cu un portbagaj cu deschidere electrică. 

● Tot la interior, Audi a preluat elementele disponibile pe Q8.

Astfel, consola centrală va fi dominată de un ecran tactil generos, iar comenzile sistemului de climatizare vor putea fi accesate tot prin intermediul unui display. Standard, Audi oferă pe Q7 facelift instrumentarul digital de bord, iar opțional există posibilitatea comandării unui Head-Up Display

● În momentul lansării, Audi Q7 facelift va fi disponibil cu două motorizări diesel mild-hybrid. Vorbim despre unitatea de 3.0 litri în versiuni de 231 CP și 286 CP. Indiferent de alegerea făcută, resursele vor fi puse în valoare de o cutie automată cu opt trepte. În acest moment, reprezentanții constructorului german nu oferă și detalii despre performanțele obținute. 

● Ulterior, Audi va introduce în gama lui Q7 facelift atât o motorizare pe benzină (3.0 litri de 340 CP), cât și o versiune plug-in hybrid benzină+electric. 

Comentarii (2)

  • Da,e un facelift foarte reusit!La nemti se stie cum erau facelifturile dar de data asta e...si inca unul consistent.
    12 0
  • Parca arata ceva mai bine fata de banalul pre-facelift. Felicitari si pentru plansa de bord fara "tabletica".
    10 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru