Imagine by Kia: conceptul electric cu 21 de ecrane Ultra HD indică direcția de design a viitoarelor modele Kia

de Paul Cosma
Marti, 05.03.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Conceptul electric “Imagine by Kia” a fost prezentat la Geneva și reprezintă viziunea Kia privind designul viitoarelor sale modele. Prototipul Kia propune o parte frontală complet nouă și are nu mai puțin de 21 de ecrane Ultra HD incluse în bord.

După campania de teasing din ultima perioadă, Kia a prezentat la Geneva conceptul său 100% electric.

Conceptul “Imagine by Kia” a fost desenat de specialiștii de la centrul de design din Frankfurt și reprezintă “dorința de progres în lumea electrificării”.

Partea frontală introduce așa-numita “tiger mask”, o reinterpretare a grilei actuale și un nou element de design pe care este posibil să îl regăsim pe viitoarele modele electrificate de la Kia, așa cum susțin chiar oficialii companiei.

Conceptul ilustrează un SUV electric cu 4 uși de segment C, parbrizul și plafonul panoramic fiind construite din aceeași bucată de sticlă.

Kia se laudă cu nu mai puțin de 21 de ecrane Ultra HD pe care le-a inclus în bordul conceptului său. Constructorul spune că este o “reacție plină de umor” la competiția dintre unii constructori care vor să vadă “cine are ecranul cel mai mare”.

Kia nu a oferit detalii cu privire la performanțele și autonomia conceptului său electric.

Via Kia

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru