Parteneriat extins: PSA și Fiat-Chrysler vor continua să producă Fiat Ducato, Peugeot Boxer și Citroen Jumper în Italia, până în 2023

de Paul Cosma
Duminica, 17.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Grupul PSA și Fiat-Chrysler au semnat prelungirea acordului de producție comună a modelelor Fiat Ducato, Peugeot Boxer și Citroen Jumper la fabrica din Sevel (Italia). Parteneriatul a fost extins până în 2023 și va include și producția unor utilitare Opel/Vauxhall.

PSA și FCA au ajuns la o înțelegere pentru continuarea colaborării pe segmentul LCV (vehicule comerciale ușoare).

Cele două companii au semnat o prelungire până în 2023 a parteneriatului care vizează producția comună a modelelor Fiat Ducato, Peugeot Boxer și Citroen Jumper la fabrica din Sevel (Italia).

La aceeași fabrică urmează să fie produse și utilitare pentru brandurile Opel și Vauxhall. Înființată în 1982, uzina din Sevel are 6.200 de angajați și va fi modernizată pentru a permite o producție mai mare, de la 300.000 la 350.000 de mașini pe an.

Via PSA, Automotive News

Comentarii (1)

  • @Paul Cosma
    SEVEL nu este numele unei localitati din Italia, ci denumirea societatii infiintate de FIAT impreuna cu PSA pentru fabricarea de vehicule utilitare.
    Din cate stiu, exista doua uzine - una in Italia (SEVEL SUD) si una in Franta (SEVEL Nord).
    E adevarat, greu cu traducerile la norma din engleza...
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru