Primele teste cu prototipul BMW iNext: SUV-ul electric și autonom va primi o versiune de serie în 2021

de Daniel Popescu
Miercuri, 06.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a efectuat o sesiune de teste în Suedia la Cercul Polar cu prototipul SUV-ului electric și autonom iNext, care va primi o versiune de serie în 2021.

BMW a prezentat în toamna anului trecut o serie de detalii despre conceptul electric și autonom Vision iNext, care va primi o versiune de serie în cursul anului 2021.

Constructorul german a efectuat acum prima sesiune de teste cu un prototip iNext, iar aceasta a avut loc la Cercul Polar, la centrul de testare pe care BMW îl deține în localitatea suedeză Arjeplog.

Sesiunea de teste a fost cu atât mai importantă cu cât temperaturile scăzute de la Cercul Polar reprezintă o mare provocare pentru motorul electric, baterie și sistemul de răcire.

De asemenea, transmisia și suspensiile au primit o atenție specială din partea inginerilor, întrucât acestea au fost solicitate de rularea pe drumuri acoperite de zăpadă sau pe lacuri înghețate. Nu în ultimul rând, inginerii au profitat de oportunitate pentru a rafina setările pentru direcție și sistemul de frânare.

Se anticipează că versiunea de serie a lui iNext va prelua doar parțial elementele de design ale conceptului Vision iNext prezentat anul trecut.

De altfel, constructorul cu sediul la Munchen au utilizat în cadrul testelor un prototip camuflat, pentru a ascunde astfel o serie de elemente de caroserie.

Versiunea de serie urmează să fie produsă la uzina pe care BMW o deține în localitatea germană Dingolfing.

Via BMW

Comentarii (2)

  • Fac pariu ca si la asta se rupe lantul de distributie...:))
    Si se aburesc farurile...:)
    Si nu e defect de fabrica...
    Multa sanatate bemewe....
    1 1
  • plmbgt
    Se vede ca e profilul actualului X1 :)))))))))))))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru