Video. Viitorul Volkswagen Tiguan R, spionat pe Nurburgring: SUV-ul de performanță va avea un motor de 2.0 litri cu 300 CP

de Cornel Șocariciu
Joi, 30.04.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Viitorul Volkswagen Tiguan R a fost surprins în timpul unor teste pe circuitul de la Nurburgring. Noul SUV de performanță va fi echipat cu un motor pe benzină de 2.0 litri capabil să livreze 300 CP și 400 Nm.

Actuala generație Volkswagen Tiguan (foto) va primi în scurt timp un facelift. Nemții pregătesc atât modificări de ordin estetic, cât și îmbunătățiri consistente pentru interior.

Totodată, viitorul Tiguan facelift va fi disponibil și într-o versiune de performanță R. Unul dintre prototipurile SUV-ului de performanță a fost surprins în timpul unor teste care au avut loc pe circuitul german de la Nurburgring.

La nivel estetic, viitorul Tiguan R va fi echipat cu o serie de element speciale. Nemții vor introduce un spoiler frontal nou, praguri modificate, un difuzor spate ceva mai agresiv și o aripă generoasă amplasată pe hayon. Toate aceste elemente specifice versiunii de performanță ar urma să fie derivate din cele utilizate în prezent pe T-Roc R.

La fel ca în cazul SUV-ului subcompact, nemții au pregătit pentru Tiguan R un motor de 2.0 litri cu 300 de cai putere și 400 Nm. Resursele vor fi puse în valoare de o cutie automată cu dublu ambreiaj cu șapte trepte și de un sistem de tracțiune integrală 4Motion.

Sistemul de frânare va fi și el modificat, iar nemții vor veni cu un set de amortizoare adaptive special gândit pentru a îmbunătăți comportamentul dinamic.

Dar Tiguan R nu este singura surpriză pregătită de divizia de performanță a constructorului german.

În cadrul clipului video apar și câteva cadre cu viitorul Arteon R.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru