Video. Viitorul Mercedes-Benz Clasa C, spionat în timpul testelor de iarnă: modelul ar putea fi lansat în octombrie

de Cornel Șocariciu
Luni, 30.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa C a fost surprinsă în timpul testelor de iarnă desfășurate în zona de nord a Europei. Conform unui raport apărut în 2019, modelul de clasă medie ar urma să fie prezentat în luna octombrie.

În urmă cu doi ani, Mercedes-Benz a prezentat Clasa C facelift. În acel moment, nemții au introdus mici modificări estetice și tehnologice gândite pentru a împrospăta unul dintre modelele care țin Mercedes-Benz pe prima poziție în topul constructorilor premium.

Între timp, inginerii, designerii și tehnicienii Mercedes-Benz dezvoltă o nouă generație Clasa C. Până în acest moment, prototipurile de teste au fost surprinse atât pe circuitul de la Nurburgring, cât și pe drumurile publice din Germania.

Acum, câteva prototipuri ale viitorului Mercedes-Benz Clasa C au fost spionate în timpul testelor pe care nemții le desfășoară în zona de nord a Europei, iar conform unor rapoarte apărute la finalul anului trecut, modelul va fi expus în premieră în luna octombrie.

Potrivit unor voci apropiate companiei, nemții pregătesc îmbunătățiri consistente la nivel estetic, în timp ce la interior vor fi introduse o serie de elemente asemănătoare cu cele ale actualului Clasa A.

Totodată, constructorul din Stuttgart ar urma să introducă și sisteme semi-autonome de conducere de Nivel 3, inclusiv o funcție asemănătoare cu cea "Summon", dezvoltată și implementată de Tesla.

Noua generație Mercedes-Benz Clasa C va fi produsă pe arhitectura MRA (Modular Rear Architecture), iar aceleași voci spun că producătorul german va lansa și o variantă All Terrain (rival pentru Audi A4 Allroad).

Și gama de motorizări va suferi transformări, iar clienții vor putea alege atât versiuni mild-hybrid, cât și variante plug-in hybrid. Din ofertă nu vor lipsi clasicele motoare diesel și benzină și nici versiunile de performanță semnate de AMG.

Versiunea de bază în gama de performanță va purta numele de AMG C53. Modelul va înlocui actualul AMG C43 (foto) și va miza, conform primelor rapoarte, pe motorul de 2.0 litri cu patru cilindri disponibil pe actualul AMG A45. Voci apropiate companiei notează că unitatea pe benzină va fi susținută de un motor electric și de un compresor, însă nu există informații cu privire la resursele sistemului de propulsie.

Via | Motor1 | Motoring

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru