Video. Viitorul Kia Stinger facelift, spionat pe Nurburgring: prezentarea ar urma să aibă loc în luna iulie

de Cornel Șocariciu
Vineri, 15.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kia Stinger facelift a fost surprins în timpul unor teste pe circuitul german de la Nurburgring. Modelul producătorului asiatic ar urma să fie prezentat în luna iulie, iar conform zvonurilor, motorul V6 de 3.3 litri va livra 385 CP.

În urmă cu doar câteva săptămâni, surse apropiate Kia spuneau că viitorul modelului Stinger este unul incert. Vânzările înregistrate de vârful de gamă nu s-au ridicat la așteptările oficialilor, motiv pentru care Kia ar putea renunța la dezvoltarea unei noi generații.

Cu toate acestea, inginerii, tehnicienii și designerii lucrează la viitorul Stinger facelift. Recent, modelul producătorului asiatic a fost surprins în timpul unei sesiuni care a avut loc pe circuitul german de la Nurburgring.

La nivel estetic, viitorul Stinger facelift ar urma să dispună de spoilere ușor retușate, prize de aer ceva mai mari, o grilă frontală nouă și faruri cu un design schimbat. Pentru interior, Kia ar urma să pregătească un ecran central mai mare, în timp ce anumite butoane fizice vor fi eliminate.

Conform surselor, Kia pregătește și câteva îmbunătățiri în dreptul motorizărilor. Versiunea de top echipată cu propulsorul V6 de 3.3 litri ar urma să livreze 385 de cai putere, cu 15 CP mai mult comparativ cu actuala variantă (foto), și 528 Nm (+18 Nm).

În plus, există voci care spun că motorul de 2.0 litri va fi înlocuit cu unul de 2.5 litri cu 294 de cai putere.

Lansarea viitorului Kia Stinger facelift ar urma să aibă loc în luna iulie.

Via | Motor1

Comentarii (4)

  • someone
    nu va exista un " viitorul stinger" . ceea ce testeaza kia este facelift-ul generatiei actuale.
    10 0
  • @someone Corect, iar daca nu "facelift-uiesc" si pretul, o sa se vanda fix cat varianta actuala.
    7 0
  • Si cand mi-aduc aminte cat a laudat presa auto masina asta la lansare, de ziceai ca Mercedes si BMW or sa intre direct in faliment.

    Iaca, cifrele vorbeste.
    3 0
  • Presa a laudat-o pentru ca este bunicica, dar fanii de pe net au ramas cu vorbitul, acum se formeaza o noua armata de ultrasi, fanii Genesis, de mici, la orice test de pe youtube sunt prezenti, agresivi, a sosit un nou rege in oras.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru