Video. Viitorul Hyundai i30 facelift, surprins în timpul testelor: modelul de clasă compactă ar putea fi lansat la Geneva

de Cornel Șocariciu
Joi, 09.01.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai pregătește o serie de îmbunătățiri pentru i30. Modelul de clasă compactă va primi modificări estetice minore, în timp ce varianta de performanță va fi echipată cu o transmisie automată.

Actuala generație Hyundai i30 (foto) a fost prezentată în 2016 în cadrul Salonului Auto de la Paris. Modelul de clasă compactă a reușit să iasă în evidență mulțumită unui comportament dinamic bun, dar și datorită dotărilor generoase puse la dispoziție de producătorul asiatic.

Acum, inginerii, tehnicienii și designerii Hyundai pregătesc o serie de modificări pentru modelul de clasă compactă. Conform primelor rapoarte, viitorul Hyundai i30 facelift va fi prezentat în cursul acestui an, cel mai probabil în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie.

Modelul a fost deja surprins în timpul testelor, iar conform unor surse apropiate companiei, asiaticii nu vor veni cu modificări estetice majore. Viitorul i30 facelift va miza pe faruri cu un design modificat, pe spoilere ușor restilizate și pe stopuri cu o semnătură luminoasă nouă. Totodată, asiaticii ar urma să introducă ceva mai multe nuanțe pentru caroserie, dar și modele noi pentru jantele disponibile.

Aceleași modificări estetice ar urma să fie introduse și pe versiunea i30 Fastback.

De asemenea, varianta de performanță i30 N a fost surprinsă în timpul testelor. Voci apropiate companiei spun că modelul va fi disponibil și cu o cutie automată cu opt trepte și dublu ambreiaj. În prezent, versiunea i30 N poate fi comandată doar cu o transmisie manuală cu șase trepte. Pentru moment nu există informații cu privire la introducerea unui sistem de tracțiune integrală.

Via | Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru