Video. Viitorul BMW Seria 2 Coupe, surprins în timpul testelor: modelul va fi disponibil și în variantă cu roți motrice spate

de Cornel Șocariciu
Marti, 22.09.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Prototipul viitorului Seria 2 Coupe a fost spionat în timpul testelor de la Nurburgring. Modelul ar urma să fie prezentat în 2021 și, spre deosebire de actualul Seria 2 Gran Coupe, va fi disponibil în versiuni cu roți motrice spate.

Inginerii, tehnicienii și designerii BMW lucrează deja la o nouă generație Seria 2 Coupe, iar recent, unul dintre prototipurile de teste a fost surprins în timpul sesiunilor care au avut loc pe circuitul german de la Nurburgring.

Debutul noului Seria 2 Coupe ar urma să aibă loc în a doua parte a anului viitor, iar sursele spun că modelul de clasă compactă nu va utiliza platforma cu roți motrice față disponibilă pe noile Seria 2 Gran Coupe și Seria 1. În schimb, viitorul coupe va folosi o versiune îmbunătățită a arhitecturii CLAR, aceeași platformă pe care BMW o utilizează atât pe modelele mai mari, cât și pe actualul Z4.

În aceste condiții, noul Seria 2 Coupe va putea fi comandat și într-o configurație cu roți motrice spate. Aceleași surse spun că noua gamă de motorizări va include propulsoare pe benzină cu trei și patru cilindri, iar pe listă se află inclusiv o variantă semnată M Performance.

Fanii variantelor de performanță vor găsi în oferta nemților și un M2 Coupe.

Conform zvonurilor, modelul de clasă compactă va folosi o motorizare de 3.0 litri cu șase cilindri derivată din cea a viitoarelor M3 și M4.

Din punct de vedere estetic, viitorul Seria 2 Coupe va prelua o parte dintre elementele de design pe care le-am văzut deja pe noul Seria 4 Coupe, dar va folosi și câteva dintre liniile actualului Seria 2 Gran Coupe (foto).

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru