Video. Viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa C, surprinsă la Nurburgring: modelul de clasă medie ar putea debuta în cadrul Salonului Auto de la Paris

de Cornel Șocariciu
Luni, 10.02.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz pregătește lansarea noii generații Clasa C. Modelul de segment mediu a fost surprins în timpul unor teste desfășurate pe circuitul de la Nurburgring. Conform surselor, prezentarea noii generații Clasa C ar urma să aibă loc în luna octombrie.

În 2018, Mercedes-Benz a prezentat Clasa C facelift (foto). Modificările estetice și tehnologice au fost unele minore și au vizat împrospătarea ușoară a unuia dintre modelele care țin Mercedes-Benz pe prima poziție în topul constructorilor premium.

Pentru a rămâne în cursa pentru supremația vânzărilor, constructorul din Stuttgart pregătește deja viitoarea generație Clasa C. În cursul anului trecut, mai multe prototipuri de teste au fost surprinse în timpul sesiunilor desfășurate pe drumurile publice, iar conform unor surse apropiate din cadrul companiei, noua generație Clasa C va fi expusă în premieră în cadrul Salonului Auto de la Paris din luna octombrie.

Acum, fotografii spion au surprins viitorul Clasa C în timpul unor sesiuni de teste pe circuitul german de la Nurburgring. Este pentru prima oară când prototipurile viitoarei generații a sedanului de clasă medie ajung pe Iadul Verde.

Conform unor rapoarte apărute la finalul anului trecut, viitorul Clasa C va miza pe o serie de îmbunătățiri consistente la nivel estetic.

Pentru interior, nemții vor pregăti o versiune actualizată a sistemului MBUX, planșa de bord urmând să fie inspirată de cea oferită în prezent pe Clasa A.

În același timp, producătorul din Stuttgart pregătește și o serie de sisteme semi-autonome de conducere de Nivel 3. Conform surselor, modelul de clasă medie va fi echipat și cu o funcție asemănătoare cu cea "Summon", dezvoltată și implementată de Tesla.

Viitoarea generație Clasa C va fi disponibilă în continuare în versiuni sedan, break, coupe și cabrio, însă voci apropiate companiei spun că am putea asista la debutul unei variante All Terrain (rival pentru Audi A4 Allroad).

Gama de motorizări va include unități pe benzină și diesel, însă nemții vor veni cu și mai multe versiuni mild-hybrid și plug-in hybrid. Fanii modelelor de performanță nu au motive de îngrijorare: divizia Mercedes-AMG pregătește versiuni sport pentru viitoarea generație Clasa C.

Via | Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru