Video. Bill Murray, Chris Evans, Maisie Williams și LeBron James au jucat în reclamele auto care au rulat în timpul Super Bowl 2020

de Cornel Șocariciu
Luni, 03.02.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Anul acesta, producătorii auto care au pregătit spoturi video cu ocazia Super Bowl LIV au mizat pe popularitatea vedetelor de la Hollywood. Maisie Williams (Arya Stark), Cobie Smulders, Bill Murray și Chris Evans au fost câțiva dintre actorii care au ales să joace în reclamele producătorilor auto.

Super Bowl-ul rămâne unul dintre cele mai importante evenimente sportive din SUA. În fiecare an, la începutul lunii februarie, finala Campionatului de Fotbal American reușește să aducă în fața televizoarelor sute de milioane de telespectatori.

Anul acesta, în finala desfășurată pe Rock Stadium din Miami Gardens, Florida, s-au întâlnit echipele Kansas City Chiefs și San Francisco 49ers. Scorul final a fost de 31-20 în favoarea celor de la City Chiefs.

Așa cum ne-am obișnuit, producătorii auto mizează pe succesul acestui eveniment și în fiecare an propun spoturi video menite să promoveze cele mai noi produse din gamă.

Audi continuă și în 2020 campania pentru promovarea vehiculelor electrice. În cadrul spotului dedicat Super Bowl LIV, nemții au adus în prim-plan noul e-tron Sportback. Mai mult decât atât, la volanul SUV-ului electric s-a aflat Maisie Williams (Arya Stark din Game of Thrones) care a interpretat piesa Let It Go (de pe coloana sonoră a peliculei Frozen).

Genesis, brandul de lux aflat în portofoliul Hyundai, a promovat GV80.

În seara meciului, SUV-ul producătorului nipon a fost "susținut" de cuplul format din Chrissy Teigen și John Legend. 

Hummer revine sub o nouă formă. Americanii vor folosi denumirea pentru viitorul pick-up electric cu 1.000 de cai putere dezvoltat sub brandul GMC. Baschetbalistul LeBron James a fost cel care a jucat în spotul pregătit de americani.

Rachel Dratch, Chris Evans și John Krasinski sunt cei trei artiști care au acceptat oferta Hyundai și au jucat în spotul pregătit pentru Super Bowl LIV. Cei trei au promovat sistemul Smart Park introdus de asiatici pe Sonata.

Între timp, producătorul Jeep a ales să promoveze noul pick-up Gladiator cu ajutorul lui Bill Murray.

SUV-ul Kia Seltos a fost promovat în timpul Marelui Meci de Josh Jacobs, running back-ul echipei de fotbal american Oakland Raiders. 

Anul acesta, Porsche a ales să promoveze noul Taycan în timpul Super Bowl. Primul model electric dezvoltat de producătorul german și-a făcut apariția alături de o serie de vehicule clasice. 

Toyota nu putea lipsi de pe lista producătorilor care au pregătit spoturi speciale pentru Super Bowl.

Anul acesta, niponii au apelat la Cobie Smulders (a jucat rolul lui Robin Scherbatsky în How I Met Your Mother) pentru a promova noul Highlander. 

Via | Motor1

Comentarii (1)

  • imi place cum ori trebuie sa fie toti din reclama negrii, ori sa fie cel putin unul :))) 13/52, 13/90:)))))
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru