Voteaza:
0 voturi | 4 comentarii

12 modele de performanță se întrec pe sfertul de milă: McLaren Senna față în față cu Jaguar XE SV Project 8 și Aston Martin DBS Superleggera

Motor Trend a organizat o întrecere pe sfertul de milă între Toyota Supra, McLaren Senna, Mustang Shelby GT350, 911 Carrera S, Jaguar XE SV Project 8, AMG GT 63, BMW M850i, Continental GT, M2 Competition, DBS Superleggera, Urus și Challenger Hellcat.

Comentarii (4)

  • inexorabil
    la 01.02.2020, 14:24
    Nu vreau să credeţi că mă pretez la fanfaronadă, dar, deşi am urmărit în premieră acest clip, am ştiut de la bun început (“scanând” maşinile aliniate la start) că McLaren se va impune net şi că Porsche va încheia oricum pe “podium”. Numai că un astfel de dragster nu poate fi concludent, atâta vreme cât nu se pune accentul pe o anumită categorie auto şi numai pe aceea! Evident, au lipsit destule nume sonore în domeniu (am luat supercarurile drept punct de reper). Iar dacă s-ar organiza un dragster cu toate modelele “de calibru” din lume, chiar şi din postura de amator m-aş prezenta cu un Corvette C6, dar neapărat în versiunea de înaltă performanţă, recte ZR1 – cutia lui manuală cu 6 trepte pare exact ceea ce trebuie pentru (senzaţii) supersport, iar “melodia” motorului GM LS9 V8 (pe lângă realizarea tehnică de excepţie) este…celestă. Totuşi, n-am introdus acest exemplar în recentul sinoptic cu “parcul auto” personal, fiindcă mi s-ar părea prea frumos ca un asemenea vis să devină pură realitate…Plus că nici măcar în Germania cea duduindă de “drepturi şi libertăţi fundamentale” nu vei mai putea să-ţi faci de cap pe Autobahn…De fapt, nu cred că va mai dura mult până când ideea “adecvată timpurilor” emisă de Volvo va figura drept normă sacră în mirificul perimetru NWO/BNW (recte viteza maximă admisă de 180 km/h), indiferent de segmentul auto în cauză, că doar suedezii reprezintă o voce autorizată şi, deci, vrednică de ascultat în context New Age [de altfel, doi deputaţi suedezi au propus-o pe Greta drept candidată la Premiul Nobel pentru…pace; dar în care război o fi mediind dânsa? ah, da, în crâncenul “război” cu “dinozaurii poluanţi”…totuşi, nu îl mediază, ci îl poartă şi chiar îl coordonează efectiv…mă rog, nu chiar ea însăşi ;) ].
    +1
  • Nae
    la 01.02.2020, 14:28
    Au uitat sa aduca si o tesla
    0
  • la 01.02.2020, 18:58
    Acuma stiu ca fiecare cu ce-l doare, dar pe mine m-a impresionat placut AMG GT63S. Pai sa tii tu pasul cu masini facute pentru circuit, cat tu poti sa duci 4 insi in cel mai deplin confort si lux, mi se pare fabulos. Daca banii n-ar fi o problema, asta ar fi masina mea de familie si naveta pentru sezonul rece.

    Deasemenea, pe aceleasi criterii, Bentley a facut o figura foarte frumoasa. De remarcat totusi cat de bine stau britanicii cand e vorba de masini de performanta.

    O liniuta care m-a facut sa ma simt bine :)

    PS Porsche deasemenea merita mentionat pentru performantele superbe in ciuda motorizarii modeste. Ramane una din firmele cele mai chitite pe performanta atat pe strada cat si pe circuit.
    +1
  • inexorabil
    la 02.02.2020, 01:16
    Efectiv mă unge pe inimă profesiunea de credinţă a canalului de Youtube “AutoTopNL” : “We're not interested in eco & green (unless it's like, really superfast). Screaming exhausts, whining superchargers and blowing turbo's is what we want to hear!”.

    Nişte olandezi…atipici. De fapt, toată viaţa lumii se învârte – başca dintotdeauna – în jurul unui singur concept, vrednic de a fi calificat drept suveran şi cu impact/ecou în veşnicie: alegerea personală! Restul înseamnă…cancan: rasă, naţionalitate, nivel de studii, de avere, preferinţe politice, sociale, ideologice, filosofice, materiale.
    -1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru