Vettel a reluat negocierile pentru noul contract cu Ferrari: "Sunt șanse mari să luăm o decizie până la startul sezonului"

de Daniel Popescu, Foto: Ferrari
Marti, 21.04.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel a dezvăluit că sunt "șanse mari" ca până la startul noului sezon să ia o decizie în privința prelungirii contractului cu Ferrari.

Contractul lui Sebastian Vettel cu Ferrari urmează să expire la sfârșitul anului 2020, iar Scuderia a menționat anterior că germanul este principala opțiune pentru sezonul următor pentru a continua parteneriatul cu Charles Leclerc.

Negocierile au fost întrerupte o perioadă după amânarea debutului de sezon în contextul pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2, însă Vettel anunță acum că există șanse mari că discuțiile să fie finalizate în câteva luni.

"Există șanse mari să luăm o decizie înainte să mergem la prima cursă, pentru că aparent nu vom avea nicio cursă înainte de iunie sau chiar iulie. Așteptăm cu toții, dar cred că prioritatea este să ne asigurăm că situația este gestionată în mod corespunzător", a declarat el.

Presa britanică a speculat din plin declarația lui Vettel pentru a anunța că Lewis Hamilton "va rata" șansa de a concura pentru Ferrari în sezonul următor. Hamilton este la rândul său în ultimul an de contract cu Mercedes, însă a exclus varianta de a părăsi echipa campioană.

"Nu există niciun vis de a concura pentru altă echipă.

Sunt deja într-o echipă de vis. Nu încerc să fac o mutare. Sunt alături de oamenii care m-au sprijinit din prima zi și noi suntem cea mai bună echipă", a precizat Hamilton pe contul de Instagram.

Cel mai probabil, sezonul 2020 al Formulei 1 va începe în 5 iulie cu Marele Premiu al Austriei.

Via ESPNF1, F1

Comentarii (17)

  • hahaha
    Sebastian Vettel a respins prima ofertă a Ferrari, care a constat într-un nou contract pe un an pentru care ar primi mai puțini bani decât primește în prezent, potrivit cotidianului italian La Gazzetta dello Sport.

    https://thejudge13.com/2020/04/21/vettel-rejects-ferrari-deal-scuderia-contact-ricciardo-sainz/
    7 2
  • Baiatul asta trebuie bine scuturat ca sa se adapteze realitatii.
    11 3
  • Are manager, hai sa nu-i mai spunem "noi" ce sa faca.
    7 3
  • Haralambie
    Dragoste cu sila nu se poate.
    7 1
  • Intre timp Leclerc a acastigat cursa din China. Pe simulator.
    6 2
  • Costel
    hlizitule (ora 18:41),

    un cvadruplu campion mondial precum sebastian merita cu prisosinta minima consideratie din partea scuderiei fiindca numa' astfel Maranello consfinteste public tuturor fanilor cavallino rampante minima deferenta aratata celor care-or scris si musai marcat istoria mareata pentru ferrari!

    eu is convins de faptul ca buna crestere si indubitabilele aptitudini profesionale care-s in posesia lui sebastian coroborate cu echilibrul si maturitatea lui binotto si camilleri o sa genereze un nou contract intins pe cel putin doua sezoane pentru vettel cu beneficii certe si evidente pentru ambele parti si-n anii ce vin iar faptul ca pe AM inca se omite constiincios si la aceasta ora sa se aminteasca macar in treacat afirmatia africanului aflat intr-o postura similara toamna trecuta atunci cand si-o autentificat latura autentic grobiana a mercantilismului exacerbat declarand nonsalant :
    " ii frustrant ,discutiile vor fi stresante" (15.11.2019) imi certifica doar partinirea si subiectivismul care inca-si face loc pe AM ,un site unde cumpatarea , decenta si echilibrul comentariilor ar trebui sa tranziteze peren de la postura secundara la aceia de rol principal
    2 10
  • Lipseste cel mai argumentat si avizat comentariu spus de spinning german care pune acatiste la biserica sa nu semneze prelungirea. :)))))))
    7 0
  • Costel
    Vine Alonso in locul lui.
    6 5
  • La ce oferta in scarba i-au facut Ferrari...nu vad cine ar mai fi semnat. Era clar un semn din partea Scuderiei ca nu-l mai vor. Au o lista scurta: Ricci, Sainz, dar, eu n-as exclude o mare surpriza. Asta pentru fanii lui Alonso ;)
    7 4
  • Giovinazzi nu mi se pare o solutie de luat in calcul, are momente cand e rapid dar greseste hazardant. Sainz si Ricci pe de alta parte...chiar ar avea mai mult succes decat Vettel. Sainz a dovedit de nenumarate ori ca si-a batut si a scos rezultate mai bune decat mentorul sau(Alonso care e deja batran).
    Ferrari il exclud pe Lewis care e mai batran decat Vettel, dar care totusi e inca o forma de necontestat, ca sa il aduca pe Alonso, demotivat si numeroasele esecuri cu Ferrari si Mclaren, unde mai pui ca e si uzura morala datorata varstei, plus lipsa efortului competitional sustinut. Plus ca are si pretentii salariale mari.
    A mai incercat unul sa revina dupa 2 ani la o echipa care abia crestea si a cam dat chix, se schimbasera multe, desi pe alocuri l-a batut pe Rosberg si in celebra cursa de la Monza l-a tinut in spate pe Lewis.
    3 4
  • Ca sa parafrazez un contempoan, sa vina Alonso sa ne udam pe el.
    2 4
  • THE SPINNING GERMAN
    Ma, io nu trebuie sa ma rog! Vreau sa-l vad in continuare acolo, unde-ar mai fi distractia?
    5 5
  • Cand si-a batut Sainz mentorul? Sau tu esti din aia pentru care nu conteaza echiparea....pai compari Mclaren 2017 cu Mclaren 2018? Alonso ii bate pe toti pretendentii locului lui Vettel. Pana una alta, Vettel e tot acolo. Deocamdata e blana ursului...
    6 2
  • Mclaren 2019-ca in 2018 britanicii erau varza.
    5 0
  • Neutru
    Banii lor, problemele lor și mai ales sponsorii lor.Cred că toți se vor trezi cu mai puțini sponsori din cauza crizei Covid 19 și probabil se vor face retușuri de salarii.
    4 0
  • Istorie-Geografie
    Nu mai Vorbiți de africani în Formula1,nu sunt.
    5 1
  • Costel
    Intre timp fetita s-a razgandit. Cica e prea putin, anul si banii. Cred ca vrea la nasu' Newey inapoi. Numai ca acolo e Maxi....si ala iar i-o da. Ar fi al 3-lea.
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru