Versiuni noi pentru Bugatti Chiron: Noire Sportive și Noire Elegance vor fi disponibile în doar 20 de unități

Publicat luni, 02.12.2019 10:41 de Cornel Șocariciu

Bugatti a pregătit două versiuni noi pentru Chiron: Noire Sportive și Noire Elegance. În total, producătorul din Molsheim va dezvolta 20 de astfel de unități, iar prețul de pornire anunțat de oficialii mărcii este de 3 milioane de euro.

La începutul acestui an, Bugatti a expus La Voiture Noire. Unicul exemplar a fost prezentat de constructorul din Molsheim în cadrul Salonului Auto de la Geneva și a devenit cea mai scumpă mașină nouă, prețul anunțat de oficialii companiei fiind de 16.7 milioane de euro.

Inspirați de La Voiture Noire, reprezentanții Bugatti au pregătit ediții Noire și pentru Chiron. Prima dintre acestea se numește Noire Elegance și propune elemente de caroserie din fibră de carbon, o grilă frontală restilizată care acum integreză logo-ul Bugatti fabricat din argint, jante cu design nou și etriere negre.

La interior, ediția specială Bugatti Chiron Noire Elegance va miza pe scaune îmbrăcate în piele de culoare neagră, în timp ce inscripția Noire va fi întâlnită pe consola centrală, pe tetiere și pe pragurile laterale.

A doua ediție pregătită de Bugatti se numește Chiron Noire Sportive. Conform reprezentanților producătorului din Molsheim, toate elementele de caroserie pregătite pentru această versiune vor fi negru mat, iar toate butoanele și ceasurile prezente la interiorul versiunii Chiron Noire Sportive vor fi și ele tot negre. Așa cum era de așteptat, inscripția Noire va fi întâlnită pe consola centrală, pe tetiere și pe pragurile laterale.

Bugatti spune că va produce doar 20 de exemplare Noire Sportive și Noire Elegance, iar prețul de pornire va fi de 3 milioane de euro. Livrările sunt programate să înceapă în al doilea trimestru al anului viitor.

  • bogatti, luni, 02.12.2019 15:37

    da care-i pretu de oprire?

  • Costel_liv, luni, 02.12.2019 17:13

    Is ca și racolat gnoseologic ca-n peizagiul parcimoniei testelor din ultima bucla temporala AM exactamente aceasta era stirea anvizajata de tot boboru mioritic targetat de la vladica la opincă de catre marca alsaciana dar preponderent VW-12 germana, cainele lup hexagonal nefiind inclus in vreo genealogie canina exhaustiva.

  • @Costel_live, marţi, 03.12.2019 14:03

    e de fapt VW-16 bre matale omagiul negroid la LVN care omagiaza si el alt omagiu care etc si e facut pt putred.bogattii mai saracuti in rest ai dreptate cu lipsa de teste AM da-s sigur f. ocupati cu noul format anuntat de 3 ani ca apare in 3 luni max.