Versiunea de serie a lui Toyota GR Supra Racing va debuta în prima parte a anului viitor: modelul ar putea folosi un motor cu șase cilindri în linie

Publicat vineri, 09.03.2018 13:58 de Cornel Șocariciu

Versiunea de serie a conceptului Toyota GR Supra Racing va debuta în prima parte a anului viitor. Zvonurile anunță o motorizare cu șase cilindri în linie preluată din gama BMW.

Toyota a prezentat conceptul GR Supra Racing în cadrul Salonului Auto de la Geneva, prototipul care anticipează o nouă generație a legendarului Supra. 

Divizia Toyota din Marea Britanie a confirmat că debutul versiunii de serie va avea loc în prima parte a anului viitor, iar acum, zvonurile spun că japonezii vor lansa noua generație Supra în ianuarie, în cadrul Salonului Auto de la Detroit.

Voci apropiate companiei sugerează o motorizare cu șase cilindri în linie preluată din gama BMW. Totodată, reprezentanții companiei japoneze nu exclud și o versiune hibridă sau o variantă 100% electrică.

Mai mult decât atât, Toyota o să mizeze atât pe tehnologia dezvoltată pentru prototipurile destinate curselor de anduranță, cât și pe experiența acumulată în Campionatul Mondial de Raliuri pentru a oferi un model "fun-to-drive".

Via | AutoExpress