Vânzările grupului VW au crescut ușor în 2019: nemții au comercializat 10.8 milioane de mașini

de Paul Cosma
Vineri, 10.01.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Grupul Volkswagen a înregistrat o creștere de 1% a vânzărilor din 2019, cu 10.8 milioane de mașini comercializate către clienți. Nemții estimează o marjă de profit între 6.5 și 7.5%, înaintea publicării datelor financiare în luna martie.

În ciuda problemelor cu care se confruntă în unele țări și regiuni, Volkswagen a avut un an 2019 bun din perspectiva vânzărilor la nivel de grup.

Grupul german, care cuprinde brandurile VW, Audi, Skoda, Seat, Porsche, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Scania și MAN, a comercializat anul trecut 10.8 milioane de mașini, în creștere cu 1% față de 2018, potrivit declarației CEO-ului Herbert Diess.

Șeful companiei estimează o marjă de profit între 6.5 și 7.5% pentru grupul VW, urmând ca datele financiare complete să fie publicate în luna martie.

Anterior, grupul german estimase că vânzările de anul trecut vor egala rezultatul din 2018. Nemții au reiterat investiția de 7 miliarde de euro în crearea diviziei “Car.Software”.

Sistemul de operare “vw.os” va fi standardul pentru toate brandurile din grupul german, care dorește ca dezvoltarea software să fie făcută in-house în proporție de cel puțin 60% (față de 10% în prezent).

Via Automotive News

Comentarii (3)

  • Bravo VW !
    9 6
  • vand sub Dacia!
    5 1
  • moare haterii
    haterii moare
    .
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru