Un nou teaser pentru Hummer EV: pick-up-ul electric de 1.000 de cai putere va fi disponibil din 2021

de Daniel Popescu, Foto: GMC
Joi, 30.07.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
GMC a publicat un nou teaser pentru pick-up-ul electric Hummer EV, care va fi lansat pe piață în 2021 și va avea 1.000 de cai putere.

General Motors a anunțat la începutul acestui an că va resuscita celebrul brand Hummer prin lansarea unui pick-up electric dezvoltat sub brandul GMC.

La vremea respectivă, GM publicase și o serie de teasere video și planificase prezentarea oficială pentru 20 mai. Planurile au fost date temporar peste cap de pandemia de coronavirus, însă General Motors a anunțat acum că dezvoltarea merge mai departe.

Cu această ocazie, constructorul american a publicat și un teaser partea laterală a pick-up-ului, care scoate în evidență forma generală a caroseriei și, mai ales, jantele.

General Motors a confirmat anterior că viitorul Hummer EV va avea motoare electrice care vor genera în total 1.000 de cai putere. Acest lucru va permite noului model să accelereze de la 0 la 96 km/h în numai 3 secunde.

Planurile actuale prevăd ca producția lui Hummer EV să înceapă în ultima parte a anului 2021. Interesant este că lansarea pe piață va coincide practic cu cea anunțată de Tesla pentru propriul său pick-up electric, Cybertruck.

Via The Verge

Comentarii (3)

  • netam-nissan
    curat ecologisti americanii astia. cu soferul si cel mult inca un pasager consuma cit 500 de scutere.
    poate vor sa remorcheze cu el europa?
    cam anemic totusi cu doar o mie de cai desi suge si asa curentu de la un cartier intreg.
    11 0
  • netam-nissan
    cum ramine totusi cu declaratiile mariucai barra?
    https://www.automarket.ro/stiri/ceo-ul-gm-nu-regretam-inchiderea-marcilor-pontiac-saab-hummer-si-saturn-60105.html
    9 0
  • chiar asa... acum pe buna astia vor sa isi respecte numele de Hummer. Ala vechi era o vorba ca nu se umplea rezervorul daca era motorul pornit. Asa si asta nou, nu o sa fie niciodata bateria full, in primul metru deja scade la 90%
    6 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru