Tuning pentru Audi RS7 Sportback din partea ABT: 740 CP și accelerație 0-100 km/h în doar 3.2 secunde

de Cornel Șocariciu
Joi, 02.04.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Casa de tuning ABT Sportsline a lansat noul RS7-R. Pachetul complet pregătit de nemți este dezvoltat pornind de la noul Audi RS7 Sportback, iar în urma modificărilor, motorul V8 de 4.0 litri produce 740 de cai putere și 920 Nm.

În toamna anului trecut, Audi a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul RS7 Sportback. Modelul de performanță este echipat cu un motor V8 de 4.0 litri care dezvoltă 600 de cai putere la 6.000 rpm și 800 Nm între 2.050 și 4.500 rpm. În același timp, nemții au pregătit și un sistem mild-hybrid la 48V.

Acum, tunerul german ABT Sportsline a pregătit pachetul complet RS7-R pentru noul RS7 Sportback. Mulțumită unității ABT Power R, resursele motorului pe benzină au fost mult îmbunătățite. Reprezentanții ABT spun că propulsorul livrează acum 740 de cai putere și 920 Nm.

Versiunea de serie poate accelera de la 0 la 100 km/h în 3.6 secunde, în timp ce varianta pregătită de ABT Sportsline este mai rapidă cu 0.4 secunde. Pentru un comportament dinamic și mai bun, nemții propun și o serie de modificări la nivelul suspensiilor și în dreptul barelor stabilizatoare.

Partea frontală este echipată cu un splitter nou, jantele au un design special și măsoară 22 de inch, iar în partea din spate, tunerul german a introdus un difuzor nou, un spoiler modificat și patru terminații pentru sistemul de evacuare.

Conform reprezentanților ABT, doar 125 de unități RS7-R vor fi produse, iar exemplarul din imagini a fost special dezvoltat pentru pilotul Daniel Abt.

Via | ABT Sportsline

Comentarii (14)

  • Din seria "Rapirea din serai" si "Caprioara la izvor"
    7 2
  • Babanu'
    fanele, unele lucruri sunt atat de sus ca nu-ti ramane decat sa le desconsideri mangaindu-ti egoul ca esti sarac, dar cult. Realitatea e desigur alta.

    O masina pentru care toate caprioarele mi-ar vizita seraiul.
    Si bineinteles eu iatacul lor.
    8 12
  • @Babanu
    Doar pt ca e scumpa, nu inseamna ca e si frumoasa. Unii mai avem ochii deschisi, nu urmam, orbeste, tendintele instagramiste doar ca sa traim cu impresia ca facem parte din elita.

    Sau poate esti pasionat de kitch si nu stii cum sa spui.
    13 4
  • Pana la vizitele cu pricina nu iti ramane tie decat sa-ti asterni visele pe Automarket

    Ramane cum am stabilit (parere personala evident) un ka.at cu motz.
    8 4
  • @fanel.Mai sunt si cele cu dansatoarea spaniola sau cea cu fazani :)))
    4 1
  • Pisici jucandu-se pe carpeta, Caini jucand poker. Ultima fiind totusi o reproducere.

    PS Tehnic nu am niciun repros (cum as putea sa am) dar impopotanarile exterioare....
    5 1
  • @fanel Sunt in asentimentul tau.
    5 1
  • Babanu'
    Mai baieti, designul e design, gusturile nu se discuta. Daca Juke si-a gasit peste un million de cumparatori in Europa, cu siguranta ca nici masina asta nu e urata. Dar nu discutam asta. problema voastra e ca n-ati condus niciodata o masina cu adevarat performanta. De aia rabufniti pe aici de ciuda invocand carpete si alte bazaconii. Na, acum fiecare cu ce vede mai des in fata ochilor. Cand ai o masina cu 92Nm cu siguranta ca cel cu 920 ti se pare cocalar. Insa nici tu n-ai zice nu, asta ca sa fim sinceri.. Si nici macar nu-I BMW.
    6 12
  • @Babanu
    Prietene, tu care parte n-ai inteles-o din "nu ne place CUM ARATA". Sau hai sa o dau altfel: stii sa citesti sau ne deranjam degeaba?
    10 4
  • Doamne Fere
    Ce treaba are performanta cu design-ul, nu pot sa inteleg. Daca arata ingrozitor dar are 3.000 de cai, trebuie sa-mi placa sau ce?

    Bibanule, astept sa-ti vad tastatura de 920nm, imbracata in crom si dungulite rosii. Ca presupun ca altceva nu conduci.
    8 1
  • Cum poate cine afirma ca aceasta masina nu este superba?
    0 2
  • A6 sedan de ce nu poate fi RS?. De ce numai breakul?
    0 0
  • someone
    @quest: pentru ca audi a decis in infinta lor inteligenta, ca daca vrei 6, iei a6 avant, iar daca vrei sedan, iei a7
    2 0
  • Fere Doamne
    Nu are nicio treaba si nu trebuie sa-ti placa. Insa daca tie nu-ti place nu inseamna ca designul e ingrozitor. pentru ca nu esti tu masura tuturor lucrurilor. Doar fanel e. el si carpetele lui.

    Nu e bine ca gusturile sunt diferite? Ti-ar placea sa fie toti la fel?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru