Tratament din partea AC Schnitzer pentru BMW X3 M Competition: motorul de 3.0 litri oferă acum 600 CP

de Cornel Șocariciu
Joi, 23.01.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerul AC Schnitzer a lansat un pachet de performanță pentru BMW X3 M Competition. În urma modificărilor, motorul pe benzină de 3.0 litri cu șase cilindri produce 600 de cai putere și 700 Nm.

În prima parte a anului trecut, BMW a prezentat noile X3 M și X4 M. SUV-urile de performanță pregătite de constructorul german sunt echipate cu un motor de 3.0 litri cu șase cilindri capabile să ofere 480 CP și 600 Nm. Totodată, nemții au introdus și versiuni Competition, iar puterea motorului pe benzină a crescut până la 510 CP.

Acum, casa de tuning AC Schnitzer a pregătit un pachet de performanță pentru X3 M Competition. Conform oficialilor germani, în urma modificărilor aduse, motorul de 3.0 litri dezvoltă 600 de cai putere și 700 Nm. Pentru moment, oficialii AC Schnitzer nu au comunicat nici timpul necesar pentru sprintul 0-100 km/h și nici valoarea vitezei de top. În cazul versiunii de serie X3 M Competition, accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 4.1 secunde, în timp ce viteza maximă este de 285 km/h (cu pachetul M Driver).

Conform reprezentaților casei de tuning, în scurt timp vom face cunoștință și cu un pachet de performanță pentru "varianta de bază" X3 M.

Oficialii AC Schnitzer spun că pentru X3 M Competition au pregătit și un set nou de arcuri (scad garda la sol cu 20 de mm pe puntea față, respectiv 25 de mm pe puntea spate).

Exteriorul SUV-ului de performanță poate fi comandat și cu un splitter nou, dar și cu o aripă spate discretă.

De asemenea, AC Schnitzer propune jante cu diametrul de 20 sau 22 de inch și anvelope Michelin Pilot Sport 4S.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru