Toyota va lansa brandul de mobilitate Kinto în Europa: japonezii pregătesc servicii de car-sharing și car-pooling

de Daniel Popescu, Foto: Toyota
Miercuri, 15.01.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota va lansa în Europa servicii de car-sharing și car-pooling sub noul brand Kinto, care va reuni toate aplicațiile de mobilitate ale constructorului japonez.

Toyota a anunțat în această săptămână ca va lansa un nou brand pe piața europeană. Kinto va fi brandul care va reuni toate serviciile de mobilitate pe care constructorul japonez le va oferi clienților de pe piața europeană.

Pentru început, noul brand va integra o serie de patru servicii, care vor fi lansate în perioada următoare pe anumite piețe, în funcție de specificul acestora.

Astfel, Kinto Share va fi noul serviciu de car-sharing furnizat de Toyota cu modele hibride. În prezent, Toyota oferă serviciul de car-sharing Yuko în Dublin, Veneția, Copenhaga și Madrid, iar acesta va fi redenumit în Kinto.

De asemenea, Toyota va oferi serviciul de car-pooling Kinto Join, care va permite companiilor să ofere angajaților un serviciu de transport la comun: mai mulți angajați vor putea călători spre birou și spre casă cu o mașină furnizată de Toyota.

În plus, Kinto One va fi un serviciu de leasing pentru companii, în timp ce Kinto Flex va fi o versiune premium a serviciului Flex.

Nu în ultimul rând, Toyota susține că analizează posibilitatea de a lansa și servicii de ride-hailing, asemănătoare cu cele oferite în prezent de Uber sau Free Now.

Numele noului brand este derivat din cuvântul japonez Kintoun, care semnifică un tip de nor prezent în cadrul unei serii animate celebre din Japonia.

Via Toyota

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru