Toyota lansează o versiune nouă pentru C-HR: GR Sport condimentează SUV-ul nipon cu accesorii sport

de Cornel Șocariciu
Vineri, 18.10.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota a publicat primele imagini și detalii referitoare la C-HR GR Sport. Versiunea este disponibilă doar pentru piața din Japonia și promite un comportament dinamic îmbunătățit și modificări estetice.

Gazoo Racing, divizia de performanță Toyota, a pregătit o serie de îmbunătățiri pentru SUV-ul compact C-HR. Pentru moment, oficialii constructorului nipon spun că modificările vor fi disponibile doar pe piața din Japonia.

La fel ca în cazul versiunilor Yaris GR Sport și Corolla GR Sport, constructorul japonez propune atât modificări estetice, cât și îmbunătățiri în dreptul comportamentului rutier.

SUV-ul Toyota C-HR GR Sport va fi echipat cu un set de jante cu design nou cu diametrul de 19 inch și un spoiler frontal restilizat cu prize de aer modificate și accesorii noi. De asemenea, japonezii au amplasat sigla Gazoo Racing, atât pe zonele laterale, cât și pe spoilerul frontal.

Pentru interior, dizivia de performanță a pregătit scaune sport, un volan cu un diametru mai mic și accesorii noi care au primit logo-ul GR Sport.

SUV-ul Toyota C-HR GR Sport va fi echipat și cu suspensii mai rigide și cu un sistem de direcție îmbunătățit. Conform oficialilor Toyota, acestea modificări vor îmbunătăți consistent comportamentul dinamic al SUV-ului compact.

Comentarii (2)

  • Judecatorul
    frumos Modelul japonez Sportiv Toyota C-Hr Gr sport dar ma intreb Eu oare dupa ce va fi vanduta pe Piata din Japonia ? oare ma intreb cei de la Toyota se va gandi sa creeaza si o versiune Europeana acestuia si cand va fi lansata ? ma intreb Oare ?
    1 1
  • Carmela Pedro
    Salut,
    Căutați un împrumut autentic? aveți datorii și aveți nevoie de bani pentru a vă plăti facturile, aveți nevoie de un împrumut urgent pentru a începe o afacere nouă sau pentru a vă îmbunătăți afacerea? aveți nevoie de un împrumut pentru a cumpăra o mașină sau o casă? aveți un proiect neterminat la îndemână datorită finanțării inadecvate? Aveți un scor de credit scăzut și vă este greu să obțineți servicii de capital de la băncile locale și alte institute financiare? Aveți nevoie de împrumut de investiții pentru a investi în anumite domenii ale specializare, sunteți la locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! Oferim tot felul de împrumuturi de orice sumă pentru companii și persoane fizice, cu o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 3%. Procesul nostru de capital și creditare este sigur, autentic și garantat 100%. Interesat va rugam sa ma contactati prin e-mail; (carmelapedro24@gmail.com)
    Număr WhatsApp: +1 585-326-2165
    Număr Viber: +1 585-326-2165
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru