Toyota GT86 TRD va fi disponibilă pe piaţa englezească

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Miercuri, 27.06.2012
Clienţii britanici ce doresc o Toyota GT86 mai agresivă vor putea alege varianta TRD. Varianta hot va fi lansată în Regat cu ocazia Festivalului de la Goodwood.

Britanicii vor putea alege în curând varianta hot a modelului Toyota GT86. Dezvoltată de TRD (Toyota Racing Development), acest model va fi vândut în show-room-urile oficiale Toyota din Marea Britanie. Doar 86 de unităţi vor fi disponibile pentru piaţa englezească. Pachetul complet TRD aplicat modelului Toyota GT 86 duce preţul la 40.000 lire sterline.

Modelul a fost prezentat pentru prima dată la Salonul Auto de la Tokyo din acest an, dar englezi o vor putea vedea pentru prima dată cu ocazia Festivalului de la Goodwood. Vânzările vor începe anul viitor. Faţă de un GT86 normal, un GT86 TRD are jante şi anvelope mai mari, frâne modficate şi un kit de caroserie.

Motorul rămâne însă neatins. Nu avem sistem turbo suplimentar, dar primeşte 10 CP în plus prin adăugarea unui sistem de eşapament sport cu patru evacuări.. Suspensia este şi ea în variantă standard fără nici o modificare. Însă pentru cei care doresc un GT86 cu un look mai agresiv vor fi satisfăcuţi de kit-ul TRD.

Jantele negre de 18 inch "încălţate" cu anvelope Dunlop Sport Maxx 225/40R18 sunt mult mai adecvate faţă de anvelopele standard 215/45R17 preluate de la modelul Prius. 

Via | autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru