Toyota C-HR by Karl Lagerfeld: ediția specială a SUV-ului va fi disponibilă doar pe piața din Thailanda

de Cornel Șocariciu
Marti, 05.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Divizia Toyota din Thailanda a prezentat ediția specială C-HR by Karl Lagerfeld. SUV-ul propune o caroserie vopsită în două nuanțe și un interior cu accesorii speciale.

Divizia Toyota din Thailanda a pregătit o surpriză fanilor SUV-ului C-HR. Împreună cu brand-ul Karl Lagerfeld, reprezentanții constructorului nipon au pregătit ediția specială C-HR by Karl Lagerfeld.

SUV-ul producătorului nipon va miza pe o caroserie vopsită în negru, însă va ieși în evidență mulțumită unor accesorii în nuanța Pearl White. Culoarea a fost utilizată pentru montanți, plafon, carcasele oglinzilor, pragurile laterale și pentru o serie de elemente de la nivelul spoilerelor.

Aceeași nuanță Pearl White a fost utilizată și pentru planșa de bord și pentru spătarele scaunelor, iar logo-ul Karl Lagerfeld apare pe ambele elemente amintite anterior. În același timp, pragurile interioare au fost inscripționate cu denumirea completă a ediției speciale.

Cei care comandă un astfel exemplar vor putea opta și pentru o serie de accesorii speciale: o geantă de voiaj, o poșetă, o șapcă și un breloc pentru chei.

Pentru moment, reprezentanții Toyota din Thailanda nu au anunțat câte unități C-HR by Karl Lagerfeld vor fi disponibile.

Via | Toyota | Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru