Tesla vrea să organizeze “Battery Day” în 15 septembrie: constructorul ar urma să anunțe un “progres semnificativ” în dezvoltarea bateriilor

de Paul Cosma
Luni, 22.06.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla intenționează să organizeze evenimentul “Battery Day” în data de 15 septembrie, potrivit lui Elon Musk, ocazie cu care constructorul ar urma să anunțe un “progres semnificativ” în dezvoltarea tehnologică a bateriilor pentru mașinile electrice.

Adunarea Acționarilor, dar și “Battery Day” – eveniment catalogat de Elon Musk drept “unul dintre cele mai importante din istoria Tesla” – au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus.

Șeful Tesla intenționează să reprogrameze ambele evenimente în data de 15 septembrie. Cu ocazia “Battery Day”, Musk vrea să organizeze inclusiv un tur al producției de baterii, fără să ofere alte detalii.

Potrivit informațiilor neoficiale, Tesla ar urma să anunțe atunci un “progres semnificativ” în dezvoltarea tehnologiei pentru bateriile mașinilor electrice.

Săptămâna trecută, Tesla a semnat un contract pe trei ani cu Panasonic, prin care japonezii vor asigura producția și furnizarea bateriilor pentru mașinile electrice construite la uzina Gigafactory Nevada.

Panasonic a spus recent că lucrează la dezvoltarea unui nou tip de baterii pentru Toyota, cu o posibilă capacitate mai mare.

Via Reuters

Comentarii (6)

  • netam-nissan
    nu ar vrea mai bine musk sa angajeze un dizainar la tesla, ca toate seamana picatura cu ciocu ala de ratoi iesit din oul caroseriei.
    macar daca ar fi frumos interioru dar...
    20 8
  • netam-nissan
    secta vad ca nu doarme da palme rosii si viseaza ca orbetii oricum, ca de cumparat tesle mai va.. sau sinteti dvs, dle buhnici?
    daca da imi retrag criticile ca va admir sinteti eroul meu, rar un om ca dvs poate doar musk sa va depaseasca la lipsa de de umor.
    va pricepeti insa la toate influencerizarile si aveti fani la fel de habarnisti frunza si iarba dar asta e viitorul, uritel dar automatonom si mai ales fara mine.
    17 4
  • andrei
    la ce le trebuie designer? se vinde oricum. lor le trebuie INGINERI si nu aia de baterii. aia pentru suspensii, usi si altele, ca se inchid usile la tesla 3 ca la dacie. dar niciun review nu semnaleaza asta. ca deh, prinde suta in 3-4secunde. de parca doar de asta imi iau masina. si le mai trebuie sa testeze ce sisteme autonome baga in masina ca lasa de dorit. sunt super avansate dar dau si rateuri exact cand nu trebuie. adica mai bine lipsa in final.

    faza e ca ei sunt oricum cei mai avansati la baterii, ma gandesc cu groaza ca acum cu lansarea asta creste si mai mult ecartul fata de ceilalti.
    12 4
  • Hugo Bosu`
    Designer? Ce dracu să facă cu el? Au făcut hidoșenia aia de Cybertruck și americanii se bat pe ea.

    Cybertruck, blugi tăiați, haine șifonate și zdrențuite, tatuaje hidoase, cercei agățați de față, frizuri ciufulite...astea sunt lucrurile considerate frumoase astăzi.
    9 3
  • Edikkk
    Apple când a venit cu iPhone sau HTC cu One, a venit cu un telefon TOTAL DIFERIT de toate telefoanele de pe piaţă !!!

    Toate Nokia, LG, Sony , ecc erau cu tone de butoane şi ecranul mic


    Şi Tesla când a făcut maşina foarte aerodinamică şi fără priză de aer cu bot de răţuşcă - este o noutate


    Noutate copiată foarte mult şi de alţii.
    3 8
  • Edikkk
    HA HA HA !!!

    nu găsiţi lucruri importante de criticat la Tesla şi criticaţi că are bot de răţuşcă

    E ca şi cum o şleahtă de ţărani se întâlnesc cu Einstein şi încep să îi comenteze frizura, că la altceva oricum nu se pricep sau sunt depăşiţi cu mult.

    Mda

    Numai între 2019 - 2020 cu tot cu Covid şi tot are loc o creştere semnificativă a INSTALĂRII DE SISTEME SOLARE REZIDENŢIALE şi nu numai !!!

    În SUA, nu aici la.... noi...
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru