Tesla se adaptează: americanii oferă două metode de livrare fără contact pentru mașinile comandate

de Daniel Popescu, Foto: Tesla
Joi, 26.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla a anunțat că ofere două metode de livrare fără contact pentru mașinile comandate în Statele Unite, ca parte a măsurilor pentru prevenirea răspândirii coronavirusului SARS-CoV-2.

Tesla a luat o serie de măsuri de siguranță pentru a putea livra mașinile comandate de clienții americani fără să mărească riscul propagării coronavirusului SARS-CoV-2.

Astfel, constructorul american a anunțat două noi metode de livrare, iar prima dintre ele a primit numele Express Delivery. Aceasta presupune prezența clientului la locul de livrare și îndrumarea acestuia spre mașina personală prin intermediul funcției de localizare din cadrul aplicației Tesla pentru smartphone.

Toate documentele necesare vor fi deja prezente în mașină. Totuși, la plecare, clientul trebuie să predea documentele unui angajat Tesla pentru a fi verificate.

În plus, Tesla a anunțat și metoda de livrare Tesla Direct Drop, care pentru început este disponibilă doar în câteva localități. Prin selectarea acestei opțiuni, Tesla livrează mașina la locul stabilit de client, iar acesta o deschide prin intermediul funcției unlock din cadrul aplicației Tesla.

Ulterior, orice acte care mai trebuie semnate de client pot fi expediate prin poștă în termen de 24 de ore.

Tesla nu este singurul producător care anunță astfel de metode de livrare.

Recent, Geely a dezvoltat o soluție asemănătoare în China prin care trimite cheile mașinii cu o dronă.

Via Electrek

Comentarii (1)

  • netam-nissan
    abia asteptam noua metoda ca aveam 70 mii euroi rataciti prin garsoniera si nu stiam ce sa iau cu ei - poate o tesla-3 mi-am zis daca tot nu se vinde la noi.
    p.s. *coronavirus SARS-CoV-2-COVID-19* trebuia scris dragi redactori ca sa fie istericalele zapacirii complete
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru