Tesla introduce un nou update software: îmbunătățiri pentru sistemul de climatizare și o nouă funcție de siguranță

de Daniel Popescu
Luni, 19.11.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla a introdus un nou update software prin care a îmbunătățit sistemul de control pentru climatizare, dar și sistemul de securitate.

Tesla a anunțat la începutul acestei săptămâni o nouă actualizare software pentru toate cele trei modele ale sale. Este vorba despre a noua versiune a software-ului, însă noutățile sunt mai degrabă minore și vizează o serie de îmbunătățiri ale unor funcții deja existente.

Cea mai mare noutate este legată de sistemul de climatizare, întrucât acesta permite acum și dirijarea fluxului de aer într-o singură direcție.

"Acum poți dirija fluxul de aer într-o singură zonă. Vizualizarea 3D a dashboardului a fost îmbunătățită pentru a afișa mai clar fluxul de aer în regiunea centrală. Pentru o precizie mai mare poți face drag în zona dorită în loc de tap", menționează Tesla.

De asemenea, Tesla va solicita acum introducerea unei parole pentru a putea dezactiva accesul la funcții de pe telefonul mobil. Decizia a fost luată ca urmare a unor furturi de mașini Tesla din Europa, în cazul cărora atacatorii au dezactivat accesul la mobil pentru ca proprietarii să nu poată localiza mașina prin sistemul GPS.

"Pentru securitate îmbunătățită, username-ul și parola contului Tesla vor fi solicitate la dezativarea acesului de pe mobil", menționează constructorul american.

Via Electrek

Comentarii (2)

  • Mai demult : "nici o zi fara peste"
    Acum : "nici o zi fara Tesla"
    5 2
  • Octavian
    Foarte interesant, nu stiu ce faceam daca nu aflam asta.
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru