Tesla a început să livreze cea mai nouă versiune de software: accent pe streaming video și jocuri

de Daniel Popescu
Luni, 16.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Proprietarii de mașini Tesla au început să primească o nouă versiune de software, însă aceasta include în special funcții de divertisment pentru streaming video și jocuri.

Tesla a început în această perioadă să actualizeze software-ul pentru mașinile clienților înscriși în cadrul programului "Early Access Program", înainte de a trimite noua versiune tuturor proprietarilor.

Cea de-a 10-a versiune software include o serie de noutăți, însă cele mai multe dintre ele sunt de divertisment, fără noutăți majore care să îmbunătățească unele funcții tehnice ale mașinilor.

De exemplu, Tesla Theater este o aplicație care permite streamingul de conținut video atunci când mașina este în modul de parcare și este conectată la o rețea Wi-Fi. Serviciul de streaming este disponibil prin accesarea icon-ului Entertainment, iar serviciile incluse în această fază sunt Netflix, YouTube și Tesla Tutorials.

O altă noutate este Caraoke, care permite afișarea pe ecran a versurilor melodiile ascultate pentru ca utilizatorii să poată cânta împreună cu artiștii preferați. Între timp, pasionații de jocuri vor putea încerca Cuphead, un joc de acțiune care a primit o ediție specială pentru mașinile Tesla.

Funcții aparent mai utile sunt integrate în aplicația de navigație: un tap pe Hungry va direcționa utilizatorul spre un restaurant din apropiere, în timp ce Lucky oferă indicații de călătorie spre o atracție locală aleasă în mod aleator de aplicație.

De asemenea, aplicația de navigație afișează într-un mod mai intuitiv distanțele efective ale rutelor posibile până la destinație, iar grafică a fost de asemenea actualizata.

Via Teslarati

Comentarii (4)

  • Personal, salut noua aplicatie Theater: daca tot nu poti folosi masina sa te duci in treaba ta, macar sa te uiti la filme pe tableta aia frumoasa implantata in bord. Remarcabil! :)

    Dupa ce bei ceva, ca oricum nu te duci nicaieri, poti sa faci karaoke in masina.

    Bai, nu v-ati prins pana acuma de ce face Tesla masini! :))
    6 3
  • Rudolf D.
    In timp ce mergi autonom poti juca NFS, ca pedale ai, volan ai...
    Sau Carmageddon si iei bonus pentru orice pieton calcat si aruncat intr-un mod cat mai artistic posibil. In felul asta iti dezvolti deprinderile soferistice a caror lipsa te-a determinat sa-ti cumperi o autonomous car.
    10 1
  • Mai tineti minte cand eram copii si jucam acel joc in care impuscam rate pe TV? Asta-i un fel de next level shit cu pietoni in loc de rate.
    1 1
  • But can it run Crysis?
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru