Teaser video de la Maserati: italienii au publicat "sunetul viitoarelor modele electrice"

de Cornel Șocariciu
Joi, 23.01.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Maserati a publicat un teaser video cu "sunetul viitoarelor modele electrice". Sistemul electric de propulsie a fost dezvoltat 100% de inginerii din Modena și va fi testat în perioada următoare.

În contextul programului de investiții de 5 miliarde de euro al grupului FCA în Italia, brandul Maserati a prezentat, în urmă cu câteva luni, planurile pentru perioada următoare, electrificarea fiind o prioritate.

Acum, Maserati a publicat un scurt clip video cu "sunetul viitoarelor modele electrice". Italienii spun că sistemul electric de propulsie a fost dezvoltat 100% de Maserati în cadrul centrului din Modena, iar în perioada următoare va fi testat atât pe circuit, cât și pe drumurile publice.

În același timp, reprezentanții Maserati spun că viitoarele modele electrice vor fi capabile să ofere confort, performanțe și un "sunet inconfundabil".

Conform planurilor producătorului italian, viitoarele GranTurismo și GranCabrio vor fi primele modele electrice dezvoltate de Maserati. Acestea vor fi asamblare la uzina din Torino și ar urma să fie disponibile începând cu anul viitor.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru