Teaser pentru noua generație Maserati GranTurismo: modelul va fi prezentat în 2021 și va avea versiune electrică

Publicat vineri, 11.09.2020 10:45 de Daniel Popescu

Maserati a publicat un teaser cu silueta viitoarei generații GranTurismo, care va fi prezentată oficial în anul 2021 și va primi o versiune electrică.

Maserati a prezentat la sfârșitul acestei săptămâni supercar-ul MC20, însă în același timp a oferit și câteva informații importante despre planurile sale de viitor.

În total, constructorul italian intenționează să lanseze nu mai puțin de 13 modele noi până la sfârșitul anului 2024. Prin urmare, agenda este una destul de încărcată, motiv pentru care Maserati a început deja campaniile de marketing pentru următoarele lansări.

Pe listă figurează inclusiv o nouă generație pentru GranTurismo, care a primit deja un teaser misterios cu forma generală a caroseriei. Pentru moment, singurele informații disponibile sunt că noul GranTurismo va fi prezentat în 2021 și că va primi și o versiune electrică în 2022.

De altfel, toate noile modele ale constructorului vor avea și o versiune electrică, element esențial pentru ca Maserati să respecte noile reguli pentru emisii care vor intra în vigoare începând din 2021.

Pe lângă MC20 și noul GranTurismo, Maserati a prezentat un teaser și pentru noul SUV Grecale, care va fi prezentat la începutul anului 2021. Noul model va fi dezvoltat pe platforma lui Alfa Romeo Stelvio și va avea dimensiuni mai mici decât actualul Maserati Levante. Producția se va derula la uzina din Cassino, acolo unde sunt asamblate și Alfa Romeo Stelvio și Giulia.

Via Motor1