Teaser pentru noua generație Ford F-150: prezentare oficială în 25 iunie

de Paul Cosma
Vineri, 19.06.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford a publicat un teaser pentru noua generație a pick-up-ului F-150, model ce va fi prezentat oficial în data de 25 iunie. Noul F-150 va primi o versiune electrică la jumătatea anului 2022.

Ford a confirmat recent că va lansa în acest an o nouă generație pentru pick-up-ul F-150, iar acum a dezvăluit și un teaser ce înfățișează blocurile optice ale modelului.

Noul Ford F-150 va fi prezentat oficial în data de 25 iunie, potrivit anunțului făcut de producătorul american.

Jim Farley, COO-ul Ford, a declarat că lansarea noii generații este un moment major în activitatea constructorului pe piața americană. Prevăzută anterior "înainte de 2022", versiunea electrică va fi lansată la "jumătatea anului 2022", potrivit declarațiilor recente ale lui Fernley.

Noul pick-up va putea primi update-uri “over-the-air”, iar Ford promite o revoluție la nivel tehnologic. Surse apropiate de companie susțin că F-150 va avea disponibil un scaun “lay-flat” pentru pasager, de tipul celor existente la zborurile First Class.

Via Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru